Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 24 iulie 2018. Venus aduce dezamagiri in dragoste

Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 24 iulie 2018.

În prima parte a zilei, Luna aflată în zodia Săgetător este în armonie cu planeta Comunicării, Mercur şi amplifică dorinţa de socializare, optimismul, spiritul de aventură, cheful de călătorii, dar şi interesul pentru adevăr. Ziua se încheie cu un aspect tensionat format de planeta Iubirii, Venus şi planeta Iluziilor, Neptun.
BERBEC
Prima parte a zilei este perfectă pentru călătorii sau distracţie în compania persoanei iubite şi a copiilor, dar şi pentru discuţii în cuplu privind viitorul. Nativii singuri se pot îndrăgosti pe neaşteptate.
La serviciu, ar fi bine să evite discuţiile în contradictoriu cu şefii, mai ales spre sfârşitul programului.

TAUR
Taurii se pot baza pe ajutorul financiar al unei rude apropiate dacă vor să cumpere ceva pentru casă ori să îşi schimbe locuinţa. Sau partenerul obţine o mărire de salariu sau o primă şi, în acest fel, bugetul familiei este ”consolidat”.
În iubire, apar posibile dezamăgiri legate de planurile de viitor. Sau mulţi nativi îşi dau seama că şi-au făcut iluzii legate de o relaţie.
Cititi continuarea pe kfetele.ro
 

Citeste si: Lovitură cumplită pentru cei care stau la bloc. E vorba de apa caldă. Autoritățile sunt depășite - capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies