Horoscop MINERVA pentru saptamana 13-19 august. CUMPENE multe pentru zodii, probleme in relatie si un castig neasteptat. Previziuni complete

,

Citeste previziunile astrologice complete pentru saptamana 13-19 august 2017.

Berbec
O perioadă în care relaţiile cu cei apropiaţi îţi dau mult de furcă. Este vorba despre reluarea unor discuţii şi acţiuni privitoare la chestiuni profesionale. Vei constata că intenţiile tale sunt foarte diferite de ale celorlalţi, aspect care duce fie la îndepărtarea de unii, fie la renunţarea unor colaborări sau proiecte comune. Cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian, pentru casă, dar şi pentru cineva drag aflat la nevoie.

Sunt zile bune pentru înfrumuseţarea spaţiului de locuit, pentru întâlniri şi discuţii agreabile cu membrii familiei şi cu neamurile. Se conturează schimbări importante în plan amoros şi în relaţia cu copiii. Prudenţă, răbdare, discernământ.

Taur
Eşti plin energie încă de la începutul săptămânii, aspect care te ajută să trasezi planuri de viitor. Dar pe de altă parte ai şanse bune de finaliza treburi personale restante. Sprijin important primeşti de la persoanele din anturajul apropiat, numai dacă le permiţi acest lucru. Se întrezăesc cheltuieli cotidiene, informaţii noi privitoare la salarizarea de la locul de muncă, dar există şi posibilitatea să primeşti bani, cadouri sau favoruri. Prudenţă la capitolul financiar, întrucât sunt posibile erori şi cheltuieli nefondate. Discuţii şi întâlniri agreabile cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii plăcute pe distanţe scurte, informaţii deosebite.  

Gemeni
Sunt zile favorabile pentru a te gândi pe îndelete la planurile tale de viitor şi la ce îţi doreşti cu adevărat.

Interiorizarea, dialogul cu propria-ţi fiinţă, accesul la informaţii deosebite, revelatoare te ajută acum să înţelegi mai bine situaţiile în care eşti implicat. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să-ţi dozezi eforturile, să eviţi spaţiile aglomerate şi oamenii care te solicită prea mult. Îţi vei reveni foarte bine şi repede din stările neliniştitoare, orientându-ţi atenţia şi eforturile spre acţiuni personale constructive şi spre oameni progresişti. Cheltuieli pentru cele necesare traiului cotidian, dar şi pentru casă, pentru membrii familiei sau pentru rude.

Cititi continuarea pe kfetele.ro
 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Meteorologii avertizeaza: de astazi un val de canicula pune stapanire pe intreaga tara! Iata ce ne asteapta in zilele urmatoare si cum trebuie sa ne protejam de caldura excesiva!

Traficanți de droguri, urmăriți de oamenii legii pe străzi. Șoferul a vrut să lovească un polițist

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Crestinii ortodocsi se pregatesc azi de marea sarbatoarea a Adormirii Maicii Domnului! Iata de ce se canta in aceasta seara Prohodul Maicii Domnului si ce semnificatie...

HOROSCOP 14 august: doua zodii au un noroc urias la bani! Cine sunt cei care primesc o suma uriasa astazi, grijile lor dispar pentru totdeauna

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies