Horoscop Mariana Cojocaru pentru MARTIE 2019. Zodiile care vor avea NOROC DIVIN pe toate planurile

Mariana Cojocaru a spus care sunt previziunile pentru martie 2019. Unii pot trăda în amor sau pot fi trădați, iar alţii vor avea NOROC DIVIN pe toate planurile.

Berbec
Mercur va intra în Constelația voastră și va rezona cu Kiron și Norocul Divin. Este o veste bună pentru comunicatori și terapeuți. Vestea mai puțin bună este dată de alinierea de planete de pe Karma Negativă din Capricorn, care vă poate afecta cariera, poziția socială, viața de familie. Aceste aspecte sunt pe astrograma generală, nu pe cea personală. Cei care au probleme de karmă, pot pătimi (păcate acumulate). Atenție la sănătate și bani, atât la voi cât și la cei dragi!

Taur
Cum patronul vostru astral Venus este în Vărsător, cu Luna Albă și Luna Neagră, unii pot miza pe vrabia de pe gard nu la cea din mână, atunci când vorbim de iubire. Este afectată casa (atenție defecțiuni) și cariera(probleme cu justiția, știrbirea autorității- unii vă susțin, alții nu). Diferența o face karma personală, după cum o are fiecare marcată pe harta natală. Țineți aproape de Meșterul Drege Tot…
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate