Horoscop Mariana Cojocaru: cele mai norocoase zodii in luna IUNIE. Au lumea la picioare

,

Soarele se va poziţiona în cel de-al doilea decan al Zodiei Gemenilor, adică va fi în miezul Costelaţiei şi problemelor perioadei.

E bine să ştiţi acum care este culoarea favorabilă a perioadei: galben. Florile de culoarea galbenă sunt cele care vă aduc multă bucurie în suflet şi vă şi bucură privirea. Gălbenelele, irisul galben, păpădia, muşetelul (gălbenelele, muşeţelul, păpădia sunt flori vindecătoare).
Berbec- Sunt vizaţi în special Berbecii născuţi în al doilea decan al zodiei. Cuadratura Lunii cu Soarele natal vă îndeamnă la evoluţie spirituală. Cu Soarele în Gemeni vă regăsiţi cu persoanele dragi şi cu prietenele/prietenii la un pahar cu vorbe, o cească de cafea, de ceai sau de ciocolată…cu dragoste.

Unii pot face acest lucru acum cu vecinii. Studioşii se pregătesc pentru examene şi pun serios mânuţa pe carte, că nu-i de joacă. Abia apoi se gândesc la vacanţă! Sănătatea vrea aer liber.
 
Taur- Cu Soarele în sector astro-financiar şi astro-imobiliar va trebui să vă gândiţi la câştiguri, transferuri, tranzacţii. Unii vând câte ceva să facă acum rost de bani de vacanţă. Alţii investesc pe termen lung, atunci când vând ceva. Nu cereţi mult pe lucrurile de valoare, că este perioadă de criză în ţară. Sănătatea voastră cere investiţii serioase- reparaţii curente şi capitale. Exploziile solare nu sunt de bun augur pentru sănătate. Ieşiţi în natură doar la orele potrivite, nu în miez de zi.
 
Gemeni- Săptămâna care urmează are ca vedete nativii celui de-al doilea decan al zodiei. Există un trigon bun între Soare conjunct cu Mercur(patronul vostru zodiacal) şi Nodul Lunar Sud în rezonanţă cu Marte.
Acest trigon avantajează doar pe cei buni, de lumină. Nu-i favorizează pe cei întunecaţi la faţă, ce se îmbracă doar în culori sumbre, că nu sunt lumini…ci doar umbre (mithologie Castro şi Polux).  Culorile închise nu sunt potrivite acestei perioade pentru voi.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop financiar pentru saptamana 4-10 iunie 2018. Unele zodii au parte de castiguri mari

Românii nu ascultă deloc de autorități și nu își vaccinează nici copiii anti-COVID-19: Valeriu Gheorghiță e supărat din cauza nevaccinării copiilor

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Cele cinci semne zodiacale care vor avea o vara de poveste

Slabeste 5 kilograme in 3 zile cu patrunjel. Incearca dieta asta simpla

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies