Horoscop luni, 15 februarie 2021. Este o zi liniștită pentru nativii zodiacului. Săgetătorii își vor întâlni sufletul pereche

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 21 iul 2022, 16:15
Horoscop luni, 15 februarie 2021.Săgetătorii își vor întâlni sufletul pereche

Consultă horoscopul din 15 februarie și află ce ți-au rezervat astrele! Iată previziunile astrale pentru cele 12 zodii.

Astăzi este o zi relaxantă și lejeră pentru nativii zodiacului. O să ne putem echilibra sufletește, să ne bucurăm de prezența celor dragi și să încercăm să ne facem viața și mai frumoasă. 

Ce rezervă horoscopul din 15 februarie pentru fiecare zodie?

Este o zi liniștită pentru zodii, un bun prilej de a vă bucura de prezența celor dragi. Pentru nativii Săgetători este o zi importantă, își vor întâlni sufletul pereche.

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

Berbec

Este posibil să vă întâlniți sufletul pereche dacă sunteți singuri și vă gândiți la postura de părinți. Se poate să găsiți un bilet mai ieftin la un hotel, o pensiune și să vă duceți în doi, să vă relaxați, să porniți cu forțe proaspete într-o nouă aventură profesională. 

Taur

Este posibil ca cineva să apară și să vă schimbe complet viața și să faceți niște lucruri incredibile pentru această persoană.Poate

faceți cumva să-i adunați pe prieteni la masă. Poate aveți de făcut un anunț și o să-i vreți pe cei dragi în preajma voastră.

Gemeni

O ieșire în lume ar fi prielnică, veți avea norocul să dați peste niște oameni de afaceri care să vină cu idei de colaborare, din care o să aveți ce alege. Veți merge la o petrecere oragnizată de niște rude apropiate și o să uitați și voi de toate apăsările, că o să vă binedispuneți. 

Rac

O să întâlniți pe cineva la o petrecere, este posibil să se nască o idilă care va duce și la mariaj anul acesta.Se poate să aibă loc un eveniment de familie. Poate luați și niște decizii, că o să tot aveți câte ceva de sărbătorit și o să alegeți cu ce să contribuiți. 

Leu

O să se ivească un prilej să faceți lumină într-o chestiune de ordin sentimental și să puteți continua o relație în care ați pus suflet. O

să fiți în centrul atenției poate pentru că e un moment festiv, e o aniversare, o tratație, că ați terminat niște cursuri, că v-ați angajat undeva.

Citeste si: Horoscop 12 februarie 2021: Zodia care stă foarte bine cu dragostea!

Fecioară

Este posibil să aflați despre o sursă suplimentară de bani la o recepție și se poate să va găsiți și sponsorul. Se poate să vă lăsați convinși să ieșiți pe afară și n-o să vă mai luați cu treabă, să petreceți toată ziua în casă, că aveți nevoie și de un moment respiro. 

Balanță

Poate faceți o mică petrecere pentru a sărbători un succes și să vă bucurați de prezența prietenilor. Poate la invitația cuiva o să dați o fugă la un hotel, o cabană, la casa unui prieten dintr-o stațiune turistică și o să vă recuperați fizic și psihic. 

Scorpion

Este o zi prielnică, vechi conflicte se vor aplana și o să fie un confort afectiv, după o perioadă de agitație. O întâlnire cu grupul o să vă trezească niște amintiri și poate reluați o preocupare de timp liber, un sport, ceva care să vă resusciteze, să fie revigorant. 

Săgetător

Sfera sentimentală e animată și puteți întâlni pe cineva cu care să vă completați frumos și o să meargă bine în relație. Or să vă cam scape banii printre degete, cu toate că v-ați făcut un buget anume, dar, ca un făcut, apar neprevăzute la tot pasul și o să cedați tentațiilor.

Horoscop chinezesc săptămâna 18-24 septembrie 2023: Zodiile care atrag șansa de partea lor

Capricorn

Veți ieși cu prietenii în oraș. Poate mergeți să luați masa sau mergeți la un film,  se întâmplă ceva care o să vă unească. Se pare ca aveți mai multă încredere în voi, o stimă de sine ridicată și o să adjudecați noi succese, atât în carieră, cât și în viața personală. 

Vărsător

Veți deveni mai vizibili în societate, pentru că ați venit cu ceva nou și o să vă bucurați de succes. O să cheltuiți o sumă de bani pe lucruri care vă fac plăcere și de care au nevoie și ai voștri, ca să vă puteți destinde, ca să începeți săptămâna în forță.

Pești

Este posibil ca persoana iubită să vă facă o surpriză și să vă ia la plimbare pe undeva, să scăpați de monotonie și de stres. Vă vor invita niște prieteni la o zi de naștere sau la un mini party. E ceva festiv și care o să vă aducă o energie de împrumut.