Horoscop iunie 2019. Cele mai nefericite zodii. Vor avea un ghinion colosal

Horoscop iunie 2019. Ce zodii au mare ghinion la bani în luna iunie. Horoscopul lunar iunie 2019 anunță momente de foc pentru multe zodii, la capitolul bani, dragoste, cariera. Probleme majore pentru nativii zodiei Balanță, care vor fi cei mai afectați în luna iunie. Previziuni complete pentru toate zodiile.


In articol:

Horoscop iunie 2019 Gemeni

Acentul cade pe carieră la începutul lunii, unde pot avea loc schimbări chiar mari. Vei avea mari temeri legate de viitorul financiar, motiv pentru care pot interveni tensiuni în parteneriatul de afaceri sau între tine și cel drag pe seama carierei. Fricile legate de carieră se mențin pe tot parcursul lunii viitoare. În cursul sau jurul datei de 15, cariera ta sau a partenerului poate redeveni un subiect spinos pe ordinea de zi. Discuții în contradictoriu pe tema încrederii sau a banilor în parteneriatul de viață și/sau de afaceri în care ești implicat(ă) acum.

Citeste si: A murit după ce a făcut sex sălbatic cu vecinul ei! Doctorii au avut un şoc atunci când au văzut ce avea femeia în zona genitală

Horoscop iunie 2019 Rac

Ai o mare încredere în destin, dar nu uita că uneori mai este nevoie să iei și tu frâiele propriei sorți. În cursul sau în jurul lui 10, se arată vești bune pentru nativii(ele) acestei zodii implicați(te) într-o relație la distanță. În plus, nu lăsa cariera și posibilele probleme de la muncă să treacă pragul casei. În cursul sau jurul lui 12, poți întâmpina încercări la serviciu. Vei fi nevoit să îți asumi riscuri mari, să stai peste program, să faci sacrificii pentru a redeveni cel mai bun. La final, eforturile tale vor fi apreciate de șefi.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate