Horoscop iunie 2016! Luna marilor rascoale sufletesti pentru majoritatea nativilor

Horoscop iunie 2016: Doua evenimente astrologice vor marca luna. Pe 14 iunie, Neptun retrograd intra in zodia Pesti, iar pe 26 iunie trigonul format din Jupiter si Pluto retrograd tempereaza lucrurile pentru majoritatea nativilor.

Stresul este cuvantul care va defini zodiile in luna iunie. Multe probleme le asteapta mai ales in Casa Parteneriatelor si a Relatiilor. Putine semne zodiacale vor putea trage linia cu plusuri la final de luna, insa incercarile la care vor fi supuse le vor intari in activitatile lor viitoare. Zodiile de foc vor avea o luna de… foc, iar cele de pamant vor avea ceva probleme de comunicare. Nici zodiile de aer nu o vor duce excelent, cu exceptia Balantei, care reuseste sa faca pace cu cei din jur.

Se poate spune ca vara vine ravasind sufletele nativilor: Fecioara va afla cine ii este prieten si cine nu, Scorpionul se va retrage intr-o solitudine absoluta, Capricornul primeste reprosuri de la partenerul de viata, Pestele este nevoit sa isi amane orice calatorie in interes de serviciu, iar Racul se va simti vinovat intr-o chestiune despre care niciodata nu banuia ca se va descoperi.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate