HOROSCOP IULIE 2018: Multe planete retrograde, cum sunt influentate zodiile in plina vara

Mijlocul sezonului de vară al acestui an se arată a fi unul suficient de animat încât să nu ne lase să ne plictisim.

Dar pentru a ne face o idee mai clară despre ce anume ne aduce cea de-a doua lună a sezonului canicular din prisma astrologică, vă recomand să urmăriţi comentariul.
 
Mercur (Leu) opoziţie Marte (Vărsător): lăudărosul samaritean
Data de 5 a lunii vine la pachet cu un aspect tensionat de opoziţie între Mercur aflat în semnul Leului şi Marte din zodia Vărsătorului. S-ar putea ca în cursul sau în jurul acestei date să pozăm în persoane care luptă pentru binele celorlalţi, cu toate că ştim undeva în interiorul nostru că cei care fac bine nu se laudă cu acest lucru şi nici nu aşteaptă să li se ridice statuie pentru altruismul de care au dat dovadă. Important este aşadar să fim autentici şi să recunoaştem dacă vrem laude.
 
Mercur (Leu) careu Jupiter (Scorpion): viaţa bate filmul
Dacă dăm dovadă de vanitate şi aroganţă în jurul zilei de 9 sau în cursul ei, s-ar putea ca acest lucru să se datoreze faptului că există lucruri care ne macină destul de mult în interior, iar pentru a masca acest lucru, ne ascundem în spatele unei aparente personalităţi exuberante, încrezătoare în forţele proprii. Am avea mai mult de câştigat dacă le-am arăta celor din jur prin ce trecem, că nu suntem perfecţi şi că avem nevoie de ajutor. Nu este nimic rău în a apela la cei din jur uneori.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate