Horoscop indian iti arata cum sa ai o viata fericita. Iata care e zodia ta!

Horoscopul indian este diferit de cel european prin faptul că este alcătuit din mai multe semne, mai exact din 36 de decade.

Altfel spus, fiecărei perioade de zece zile din an îi corespunde o anumită zodie. Mai mult, acesta nu are drept scop să ghicească viitorul, ci să dea sfaturi nativilor sub un semn sau altul despre cum să trăiască mai bine. Tu ai descoperit-o pe a ta?

Lotus: 1-10 ianuarie

 

Potrivit zodiacului indian, Lotusul are multă prezenţă de spirit şi este extrem de independent. Nu suportă să se pună presiuni asupra sa, indiferent de natura lor. Fiind introvertit, evită de multe ori zonele aglomerate, preferând locurile liniştite.

 

Arcaş: 11-20 ianuarie

Cei care s-au născut sub protecţia Arcaşului şi-au creat propriul lor univers, departe de lumea exterioară. Au înclinaţii puternice spre filosofie şi visare. În general, dau dovadă de hipersensibilitate în anumite contexte, iar, de cele mai multe ori, preferă să fie singuri, înconjuraţi de linişte.

 

Vultur: 21-30 ianuarie

Vulturul este înzestrat cu calmitate şi dă dovadă de multă toleranţă faţă de greşelile celor din jur. Totuşi, nu se abţine atunci când vine vorba să-i atenţioneze pe aceştia cu scopul de a-i corecta. De asemenea, vulturul demonstrează că are o personalitate puternică, fiind foarte cinic în multe situaţii.

 

Caleaşcă: 31 ianuarie-9 februarie

Cei care s-a născut sub protecţia acestei zodii hinduse sunt persoane vivace, care adoră să experimenteze lucruri noi şi să descopere noi teritorii. Detestă rutina, în consecinţă se vor afla mereu în căutare de schimbări.

 

Apă: 10-19 februarie

Nativul acestei zodii este din cale afară de orgolios şi de încăpăţânat. De cele mai multe ori dă dovadă de irascibilitate şi acţionează sub impulsul momentului. În general, nu ştie să fie chibzuit cu banii şi nu îi place să fie contrazis. În ciuda acestui fapt, însă, cei născuţi sub semnul acestei zodii pot fi prieteni loiali şi de nădejde, care, la nevoie, oferă sprijin necondiţionat.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>>>>

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate