HOROSCOP Ianuarie 2021: La ce să te aştepţi în Noul An

,
horoscop
Horoscop ianuarie 2021

Ce le rezervă astrele nativilor din cele 12 zodii, în 2021


In articol:

Luna ianuarie din 2021 se anunţă a fi una plină cu energie pozitivă, potrivit astrologilor. Descoperă ce energii ne vor aduce astrele în luna ianuarie a noului an, cu un horoscop complet pentru luna ianuarie 2021, potrivit

kudika.ro.

Ce ne rezervă prima lună din 2021

Majoritatea nativilor vor avea parte de o minte clară și putere de decizie. Potrivit astrelor, în luna ianuarie, ne vom bucura de relații amoroase armonioase și progrese în carieră. 

Berbec

Ianuarie va aduce energie în sfera carierei. Astrele va susțin în ceea ce privește creativitatea, proiectele pentru întregul anul, puterea de concentrare și comunicarea. Se întrevăd posibile avansări la locul de muncă. Veți avea, însă, tendința să vă neglijați sănătatea și să faceți excese alimentare.

Este recomandat să nu neglijați timpul acordat parnerului, doarece ar putea duce la reproşuri.

Taur

Pe planul carierei lucrurile se vor mișca foarte lent în această lună. Taurii vor reuși, însă, să împace munca cu planul spiritual. Nativii Taur se regăsesc, fac curățenie interioară şi se reechilibrează emoțional. Ei se vor îngriji mai mult de sănătatea lor şi ar putea începe să aibă un program susținut de sport.

Familia va joaca,  un rol importantîn această lună. Veţi încerca să aprofundaţi relațiile cu cei dragi, poate chiar vor începe rezolvarea unor probleme mai vechi.

Gemeni

Începutul de an va fi armonios pentru nativii Gemeni, pe toate planurile. Relațiile cu familia și prietenii vor prinde putere, iar relația cu partenerul de viață va deveni mai profundă.

Pe plan financiar, lucrurile par să prindă o direcție bună. Vor apărea noi oportunități de proiecte, iar nativii întăresc colaborările cu persoanele importante din cariera lor. Sunt şanse mari de ascensiune profesională.

Rac

Ianuarie va aduce imprevizibilul și schimbarea în planul carierei. Cel puțin din a două jumătate a lunii ianuarie, nativii Rac vor primi vești care le cer schimbarea rutinei. Aceste evenimente imprevizibile vor fi benefice pentru nativii Rac, care se pot remarca și pot obține venituri suplimentare. Ar putea apărea chiar schimbări la locul de muncă. 

Vor apărea mici tensiuni în familie, însă, nimic de nerezolvat. Relația cu partenerul se menține una armonioasă și constructivă.

Leu

În această lună, spiritul hotărât al nativilor Leu poate fi interpretat ca purtare autoritară, de aceea recomandăm prudență privind modul în care vă expuneti părerile în fața celorlalți. Chiar dacă aveți intenții bune, acestea pot fi interpretate negativ.

Marte tulbură puțin planul carierei, însă o privire în perspectivă și o planificare amănunțită va trece primejdia rea.

Planul sentimental este intens vizat în această lună. Sunteți cuceritori, șarmanți și romantici, astfel relația cu partenerul de viață va deveni mai profundă. Cei singuri au șansa să întâlnească o persoană interesantă și să înceapă o poveste de dragoste care le va trezi fluturași în stomac.

Fecioară

Fecioarele reușesc, şi în noul an, să privească partea plină a paharului. Financiar lucurile ar putea să scârţâie, însă nativii Fecioară vor reuși să treacă peste probleme și să găsească un echilibru în orice situaţie.

În relaţiile amoroase va fi armonie, iar nativii singuri pot face cu ușurință noi cuceriri, deşi nu se vor grăbi să înceapă o relație.

Citeste si: HOROSCOP 2021! Cum va arăta noul an pentru fiecare zodie

Balanță

Nativii Balanță vor pune pe primul loc sănătatea și viața personală. Îşi vor continua planurile de carieră de la de la finalul anului 2020. În ianuarie se vor concentra pe stilul lor de viață și pe relația cu familia și partenerul.

Cei singuri se pot pierde cu ușurință în muncă, nefiind foarte interesați ca în această perioadă să înceapă o relație.

Scorpion

Scorpionii se vor bucura de susținea astrelor în toate planurile vieții. În dragoste vor comunica eficient cu partenerul de viață, iar șarmul specific îi va ajuta pe cei singuri să atragă atenţia cu uşurinţă.

Norocul va fi prezent şi în plan financiar, ei pot semna noi contracte sau demara proiecte ce se vor dovedi a fi profitabile pe termen lung.

Săgetător

Ritina nu va fi mult tulburată pe plan profesional pentru Săgetărtori, așadar vor merge mai departe cu același ritm. Au însă ocazia să facă planuri amănunțite privind viitorul în carieră, poate se vor înscrie la unele cursuri, în tot cazul sunt dispuși să investească în propria lor persoană.

Probleme din trecut vă zdruncină liniștea din prezent, în plan sentimental. Aveți încă multe lucruri de echilibrat în plan emoțional, ceea ce va poate da insomnii sau irascibilitate.

Capricorn

Nativii Capricorn au noroc la bani și în carieră, în 2021. Ei pot semna contracte valoroase și pot avansa la locul de muncă. Unii ar putea începe propria lor afacere. 

Ei stau bine şi la capitolul dragoste, probleme din trecut par să își găsească rezolvarea în această lună. Tensiunile dintre parteneri se sting, lăsând loc romantismului.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie să fie foarte bine organizați în această lună și să acționeze echilibrat. Vor evita situațiile conflictuale cu cei din jur, mai ales la locul de muncă.Nativii vărsător se vor afla în fața unor situații noi, poate chiar la început de drum, este posibil să înceapă un proiect nou, o afacere sau chiar un job nou.

În plan sentimental, calmul și diplomația îi va ajuta să rezolve tensiunile din cuplu.

Citeste si: Remedii împotriva energiilor negative, în funcție de zodii

Pești

Nativii Pești vor continua panta ascendentă care li se arată de câţiva ani. Ei vor evolua la locul de muncă sau vor găsi noi oportunități financiare. Ar putea, de asemenea, să dedice mai mult timp familiei sau dezvoltării personale.

Unii nativi vor aduce îmbunătățiri în stilul de viață, şi vor alege să facă mai mult sport sau să mănânce mai sănătos. Atenţie la perioadele de stres intens şi tendinţa de a fi impulsivi.

Citeste si: Horoscop miercuri, 30 decembrie. Află ce să nu faci în timpul Lunii Pline din Rac

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Urări și felicitări pentru apropiați și familie de Anul Nou. Mesaje de la mulți ani 2021 cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Germania `și-a trimis om` la refendumul de anexare a provinciei Zaporojie la Rusia: e un greu din energie care a provocat indignare acasa

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Statul va da câte 1.450 de lei de persoană. Banii vor intra direct pe card. Cine va beneficia de această sumă?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies