Horoscop hindus! Ce zodie indiana te reprezinta si ce-ti pregateste viata

Astrologia indiana se mai numeste si astrologie hindusa sau vedica, referindu-se la un sistem originar din India antica.

Astrologia indiana se mai numeste si astrologie hindusa sau vedica, referindu-se la un sistem originar din India antica, descris in scripturile vedice din literatura sanscrita, cele mai vechi datand din anului 1500 inaintea erei noastre.

Astrologia vedica este cunoscuta si sub numele de “Jyotish”, stiinta luminii, referindu-se practic la tiparele luminii astrale si la modul in care acestea ne influenteaza destinul.

Premisa de baza a astrologiei vedice este ca toate lucrurile sunt conectare intre ele. Karma este cea care ne determina destinut in baza unei alinieri cosmice predefinite, in timp ce omul este, de fapt, un suflet reincarnat intr-un trup la un anumit moment din timp si intr-un anumit loc. Viata fiecaruia este, totodata, reflectarea Intregului in care se naste omul, la fel cum cresc si florile pe pamant in anumite perioade, spre exemplu primavara, atunci cand toate lucrurile se asaza in asa fel incat sa creeze conditiile ideale pentru dezvoltarea lor. Aceasta conceptie este valabila si pentru nasterea si evolutia fiecarui om in parte. Citeste continuarea pe lyla.ro!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate