Horoscop Gemeni ianuarie 2023. Nativii vor progresa spiritual și intelectual. Au parte de frământări pe plan sentimental. Previziuni carieră, dragoste și sănătate

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 06 dec 2022, 17:30

Nativii zodiei Gemeni vor trebui să înceapă anul 2023 cu forțe proaspete pentru a se putea concentra pe relația cu familia.

Sursa: https://pixabay.com/

Luna ianuarie 2023 va fi luna în care Gemenii vor resimți tensiuni în relația cu familia.

Nativii zodiei Gemeni vor trebui să înceapă anul 2023 cu forțe proaspete pentru a se putea concentra pe relația cu familia.

Caracteristici generale pentru Gemeni 2023

Gemenii își vor accentua anumite stări, anumite senzații, fără să își dea seama, în această iarnă. Luna ianuarie 2023, va fi luna în care vor trebui să redescopere un nou mod de a revedea viața

Începutul lunii ianuarie îți va aduce evenimente intense, în ceea ce privește relațiile de parteneriat, asocieri, nevoia de a socializa, de a te implica și mai mult în relația de cuplu. Cu

această ocazie vei începe să descoperi care sunt așteptările celor din jurul tău în ceea ce te privește.

Marte își va încheia mișcarea retrogradă în zodia Gemeni pe data de 12 ianuarie, iar ulterior va avea o influență mult mai bună asupra voastră.

Citește și: Horoscop Rac ianuarie 2023. Nativii vor trece printr-o perioadă de vindecare. Vor lăsa oamenii și emoțiile toxice în urmă. Previziuni dragoste, carieră și sănătate

Horoscop Gemeni Carieră ianuarie 2023

Luna ianuarie le va aduce noi schimbări Gemenilor, astfel că veți începe să realizați ce lucruri nu vi se potrivesc și care sunt lucrurile pe care le apreciați cu adevărat. Este firesc pentru dumneavoastră să creați relații, așa că vă veți simți ca un pește în apă. Va trebui să fiți optimiști și să vă conectați cu noutățile.

În lunile ianuarie și februarie veți fi foarte ocupați la locul de muncă.

Ideal ar fi să va asculți intuiția, înainte de a lua orice decizie importantă, vis-a-vis de o eventuală colaborare cu persoane de altă naționalitate. 

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

 Urmează o lună în care vi se va cere să vă revizuiești modul în care gestionați veniturile din muncă proprie dar și modul în care aveți pretenții financiare sau așteptări, de la partenerul de viață sau în cadrul unei asocieri.

Horoscop Gemeni Dragoste ianuarie 2023

Se va anunța o lună plină de frământări pe plan sentimental pentru Gemeni. Lucrurile vor fi în favoarea dumneavoastră, atâta timp cât dați dovadă de echilibru, diplomație în relația cu partenerul de viață și lăsați deoparte ceea ce nu mai corespunde de mult timp așteptărilor dumneavoastră. Armonia din cadrul relației se bazează pe comunicarea deschisă având capacitatea de a asculta și punctul de vedere al partenerului.

La sfârșitul perioadei există posibilitatea să puneți capăt unei relații de dragoste. Nu este exclus să dați startul unei relații de amor secretă menită să vă răscolească sufletul. Sunteți predispus la iluzii, dezamăgiri, speranțe nerealiste, în ceea ce privește o relație de iubire.  

Tot ce trebuie să faceți este să rămâneți ancorat în realitate și să o lăsați mai moale cu visarea.

Citește și: Horoscop Gemeni, decembrie 2022. Este o lună magică pentru acești nativi. Se anunță surprize în plan amoros

Horoscop Gemeni Sănătate ianuarie 2023

În luna ianuarie va trebui să dați dovadă de echilibru și să adoptați o viață mult mai sănătoasă. Grijile nu vor face altceva decât să vă accelereze și mai mult problemele de sănătate. În 2023, va trebui să fiți atent ori de câte ori veți simți o durere. Gemenii mai în vârstă vor trebui să renunțe la alimentele grase precum untul, și să urmeze tratamente naturiste.

Zodiac chinezesc FEBRUARIE 2023: Zodiile care se bucură de succes. Previziuni astrale în Anul Iepurelui de Apă

Aveți grijă pentru că nu este exclus să vă confruntați cu viroze, răceli sau infecții îndeosebi în a doua parte a lunii.

Sursă: libertatea.ro

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies