HOROSCOP DRAGOSTE VARA 2019. Cine îşi va găsi sufletul pereche. Totul despre viaţa sentimentală a zodiilor

,

HOROSCOP DRAGOSTE VARA 2019. Unele ZODII îşi găsesc liniştea sufletească şi se bucură de dragostea mult visată sau de armonie în cuplu. Relaţiile de prietenie sunt şi ele favorizate.


In articol:

Horoscop 2019- Berbec- Dragoste, cuplu, prietenie

Anul 2018 a fost unul plin pe acest plan, cu destul de multe schimbări de peisaj, dar se prea pare că nici cel care urmează nu se lasă mai prejos, potrivit specialiştilor de la astrodex.ro. Totuşi, s-ar părea că poţi respira uşurat/ă.

Provocările mai grele au trecut, iar acum trebuie doar să investeşti şi să cultivi ceea ce s-a legat în anul anterior. Ţine-i aproape pe cei care contează.

Citeste si: Cum sa gatesti sarmale ca Chef Scarlatescu – Tips & Tricks

 

În cel de-al doilea trimestru al lui 2019, abilităţile tale de comunicare şi socializare sunt la înălţime, indiciu cum că-ţi vine uşor să legi relaţii şi să le menţii. Dispui de toate atuurile pentru a-ţi forma un cerc de prieteni destul de mare sau dacă ai fost activ/ă pe acest plan, să-l întreţii şi să răspunzi angajamentelor sociale care se ivesc.

În cel de-al treilea trimestru al anului, accentul cade pe viaţa sentimentală, fiind avantajaţi/te, de data aceasta, nativii/ele acestui semn care se află încă în căutarea partenerului potrivit. Pot apărea unele împotriviri din partea părinţilor în iulie sau poate nişte complicaţii în cazul celor care au copii dintr-o altă relaţie anterioară.

În ultimul trimestru al lui 2019, dar mai cu seamă în prima jumătate a lui octombrie, se anunţă o perioadă propice oficializării relaţiilor, fie că este vorba de căsătorie sau doar de afişarea în public cu un nou partener. Există posibilitatea însă ca în noiembrie să se dezechilibreze raportul de forţe în cuplu, ceea ce trebuie remediat imediat.

Aşa cum reiese din paragrafele de mai sus, se întrevede un an dinamic pe acest plan pentru tine, din acest pachet făcând parte şi unele obstacole, suficient de mari încât să te înveţe ceva important despre cum merg lucrurile la acest nivel, dar şi

suficient de mici încât să nu te marcheze pe termen lung. Nu lăsa însă piedicile să te oprească.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine cu cine se ceartă ca zodii? Care sunt CELE TREI ZODII cu care te poţi CERTA CEL MAI MULT, în funcţie de zodia ta!

În plină criză politică, Dan Vîlceanu îngroapă România în datorii: A împrumutat de la bănci mai mult decât anunțase

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Horoscop. ZODII cu buzunarele pline de BANI in 2019. Ei au parte de noroc in orice domeniu

Horoscop zilnic 10 mai 2019: Taurii vor primi o SUMA mare de bani pe care o asteptau

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies