Horoscop dragoste, bani, sanatate, decembrie 2013

Luna decembrie va aduce mari impliniri sentimentale pentru fecioare, insa viata amoroasa a varsatorilor va lipsi de bucurie si de emotii pozitive.

Afla si tu ce-ti rezerva ultima luna din an in materie de dragoste, bani si sanatate!

BERBEC

Pe plan sentimental, berbecii singuri nu ar trebui sa se astept la armonie si consens in luna decembrie. Iar acest lucru nu este valabil doar pentru luna decembrie, ci si pentru celelalte care vor veni. Totusi, berbecii vor avea parte de pasiune, de cuceriri, de provocari si trairi puternice, toate acestea marcate fiind insa de divergente si chiar despartiri. Berbecii care sunt deja implicati in relatii se vor surprinde pe ei insisi in ceea ce priveste conexiunea in cuplu. In pofida agitatiei specifice ultimei luni din an, ei vor avea un refugiu cald si primitor in bratele partenerilor.

Pe plan profesional, luna decembrie este cat se poate de favorbila pentru berbecii care lucreaza in domenii artistice, caci isi vor putea dezlantui imaginatie, combinand astfel munca cu distractia chiar. Pe de alta parte, berbecii care au joburi mai “tehnice”, mai putin artistice vor constata ca luna decembrie vine si cu o delasare profesionala. Pur si simplu nu mai au chef de niciun fel de munca in pragul sarbatorilor. VEZI CE ITI REZERVA LUNA DECEMBRIE IN MATERIE DE DRAGOSTE, BANI SI SANATATE CORESPUNZATOR ZODIEI TALE PE lyla.ro!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate