Horoscop chinezesc marți, 14 iunie 2022: Super Luna Plină din Anul Tigrului de Apă Neagră schimbă destine. Previziuni astrale pentru prima lună plină a verii 2022

,
Horoscop chinezesc marți

Horoscop chinezesc marți. Luna Plină afectează zodiile din zodiacul chinezesc

[Sursa foto: PixaBay]

Descoperă horoscopul chinezesc pentru marți, 14 iunie 2022 și află cum te va afecta prima lună plină a verii. Super Luna Plină din Anul Tigrului de Apă Neagră are puterea să schimbe destine.  


In articol:

Horoscopul chinezesc  pentru

marți, 14 iunie 2022 oferă previziuni astrale și sfatul astrologilor pentru toate zodiile din zodiacul chinezesc.

Super Luna Plină, care mai este denumită și Super Luna Roz sau Luna Căpșună, va avea loc pe data de 14 iunie 2022 începând cu ora ora 19:52, atunci când pe cer va putea fi observată o super lună plină de culoare roz sângeriu.

Energia produsă de acest fenomen astronomic va intesifica emoțiile și va da puteri nebănuite nativilor din zodiacul chinezesc.

Super Luna Plină din Anul Tigrului de Apă Neagră care este și primul fenomen astronomic de acest gen al verii 2022 are puterea să schimbe destine!

Află horoscopul chinezesc de marți pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț. 

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 13-19 iunie 2022: Super Luna Roz creează tensiuni și intensifică emoții!

Horoscop chinezesc marți, 14 iunie 2022- Șobolan 

Horoscopul chinezesc pentru marți oferă previziuni astrale pentru nativii din zodia Șobolan cărora Super Luna Plină din Anul Tigrului de Apă Neagră le va arăta calea spre „lumină„. Situația inconfortabilă în care se găsesc acești nativi din zodiacul chinezesc se va schimba în următoarea perioadă grație acestui fenomen- prima lună plină a verii 2022 care le va da putere nativilor acestei zodii să iasă din ea. 

Horoscop chinezesc marți, 14 iunie 2022- Bivol 

Super Luna Plină 2022 influențează nativii din zodia Bivol care marți vor simți o nevoie acută de a elimina tot ce este toxic în viața lor. Situații care le aduc suferință și frustrare, persoane a căror simplă prezență creează tensiune, de toate vor încerca să scape nativii Bivol în următoarea perioadă, potrivit previziunilor astrale din horoscopul chinezesc marți, 14 iunie. 

Horoscop chinezesc marți, 14 iunie 2022- Tigru 

Spiritul liber al nativilor din zodia Tigru va ieși marți la suprafață, influențat de energia fenomenului Super Luna Plină din Anul Tigrului de Apă Neagră. Acești nativi își vor lua destinul în propriile mâine și vor refuza să se mai lase controlați. 

Horoscop chinezesc marți, 14 iunie 2022- Iepure 

Horoscopul chinezesc pentru marți oferă previziuni astrale pentru nativii din zodia Iepure cărora prima lună plină din vara anului 2022 le va oferi inspirația și forța necesară să se facă remarcați în plan profesional. Idei îndrănețe și planuri vechi vor fi scoase marți la lumină de către acești nativi care vor face tot ce le stă în putință pentru a se face remarcați. 

Horoscopul chinezesc marți, 14 iunie 2022 oferă previziuni pentru toate zodiile din zodiacul chinezesc 

Horoscop chinezesc marți

Super Luna Plină din Anul Tigrului de Apă Neagră. Horoscop chinezesc marți

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop chinezesc IUNIE 2022: Energia Solstițiului de Vară vindecă rănile trecutului. Zodiile care se vor ridica din propria cenușă, mai puternice ca oricând

Horoscop chinezesc marți, 14 iunie 2022- Dragon 

Horoscopul chinezesc pentru marți oferă previziuni astrale pentru nativii din zodia Dragon cărora Super Luna Plină le va oferi energia necesară pentru a duce la bun sfârșit o serie de proiecte și activități solicitante. 

Horoscop chinezesc marți, 14 iunie 2022 - Șarpe 

Horosop chinezesc marți. Previziuni astrale pentru nativii Șarpe din zodiacul chinezesc. 

Luna Plină va aduce agitație și tensiuni pentru nativii din zodia Șarpe care vor avea parte de o zi de marți extrem de agitată. Sfatul astrologilor este să nu vă pierdeți de firea și să încercați să rămâneți stăpân pe situație. Către sfârșitul săptămânii, lucrurile vor reintra în normal. 

Horoscop chinezesc marți, 14 iunie 2022- Cal 

Horoscopul chinezesc pentru marți oferă previziuni astrologice pentru nativii din zodia Cal care vor resimți din plin energia și tensiunea provocate de fenomenul lună plină care va avea loc marți, 14 iunie începând cu ora 19:52. Nativii Cal se vor confrunta cu dureri de cap, insomnii și o stare de neliniște. 

Horoscop chinezesc marți, 14 iunie 2022- Capră

Starea de sănătate a nativilor din zodia Capră ar putea fi afectată de fenomenul lună plină care va avea loc pe data de 14 iunie 2022. Agitația și situațiile tensionate îi vor copleși pe acești nativi din zodiacul chinezesc, iar asta va afecta și starea lor de sănătate. 

Horoscop chinezesc marți, 14 iunie 2022- Maimuță 

Horoscopul chinezesc pentru marți, 14 iunie 2022 oferă previziuni astrale și pentru nativii Maimuță din zodiacul chinezesc cărora Super Luna Plină din Anul Tigrului de Apă Neagră le va oferi șansa să se rupă de trecut și să înceapă un nou capitol din viața lor. 

zodiac chinezesc

Super Luna Plină din Anul Tigrului de Apă Neagră. Zodiac chinezesc

[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop chinezesc marți, 14 iunie 2022- Cocoș 

Luna Plină sau Super Luna Roz așa cum mai este denumit fenomenul astronomic care va avea loc pe data de 14 iunie va da peste cap viața nativilor Cocoș care vor avea de înfruntat conflicte vechi care se vor reaprinde marți. 

Horoscop chinezesc marți, 14 iunie 2022- Câine 

Horoscopul chinezesc pentru marți oferă previziuni astrale și pentru nativii Câine din zodiacul chinezesc. Aceștia se vor dovedi a fi un ajutor de nădejde pentru o persoană dragă care trece printr-o situație grea. Empatia și spiritul de sacrificiu al acestor nativi vor fi la cote maxime marți. 

Horoscop chinezesc marți, 14 iunie 2022- Mistreț 

Nativii din zodia Mistreț vor avea de înfruntat marți adevărate furtuni care se vor declanșa din cauza unor probleme vechi de familie. Un posibil conflict între generații, între părinți și copii în care nimeni nu vrea să lase de la el va marca ziua de marți a nativilor din zodia Mistreț. 

Citeste si: Previziuni astrale pentru săptămâna 13-17 iunie! „Mercur intră în zodia Gemeni” Iată ce sfaturi a lansat astăzi, 10 iunie, astrologul Mădălina Manole la Dimineața cu noi! Care vor fi cele mai norocoase zodii!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Horoscop zilnic luni, 26 septembrie 2022. Sfatul zilei: învață din greșeli. Zodia care începe săptămâna cu forțe proaspete

Surpriză la bursă! Acțiunile italiene cresc după victoria istorică a Giorgiei Meloni

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Horoscop chinezesc luni, 26 septembrie 2022: Zodiile pentru care dezamăgirile vor deveni o amintire urâtă! Adevărul iese luni la iveală

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies