Horoscop chinezesc marți, 10 mai 2022: Nu vă mai plângeți de milă și puneți-vă în aplicare ideile îndrăznețe! Pe Dragoni și Tigri îi așteaptă surprize nebănuite

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 10 mai 2022, 08:00

Descoperă horoscopul chinezesc pentru marți, 10 mai 2022. Află ce îți rezervă astrele. Sfatul astrologilor pentru toate toate semnele din zodiacul chinezesc este să nu vă mai plângeți de milă și să vă puneți în aplicare ideile îndrăznețe! Cheia rezolvării problemelor este chiar în mâna voastră!

Horoscopul chinezesc pentru marți,

10 mai 2022 oferă câteva previziuni astrologice pentru  zodiacul chinezesc.

Dragonii și Tigrii vor avea partea de surprize nebănuite, în timp ce Mistreții și Maimuțele încă se mai luptă cu morile de vânt.

Află horoscopul chinezesc pentru zodiile Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț.

Horoscop chinezesc marți, 10 mai 2022- Șobolan 

Citeste si: Horoscop chinezesc luni, 9 mai 2022: Fiți blânzi cu voi, luni nu veți fi în cea mai bună formă! Tigrii și Mistreții trăiesc emoții puternice

Citește și: Dana Roba va intra în cea de-a doua operație pe creier. Soțul ei încearcă să scape de pușcărie

Pentru a lua decizii rationale, este important ca nativii din zodia Șololan să-și păstreze marți calmul și să dea dovadă de o judecată rezonabila în orice situație. 

Horoscop chinezesc marți, 10 mai  2022- Bivol 

Nativii din zodia Bivol vor avea de luat marți, 10 mai o decizie grea, dar calmul și rațiunea îi vor ajuta să cântărească bine toate argumentele înainte de a se hotărî.

Nu ezitați să cereți sfatul cuiva din familie sau unei persoane de încredere. 

Horoscop chinezesc marți, 10 mai 2022- Tigru 

Ziua de marți 10 mai, le va aduce nativilor din zodia Tigru o surpriză nebănuită. Poate fi vorba despre un job la care ați renunțat să mai sperați sau întâlnirea cu o persoană pentru care ați avut sentimente și pe care nu ați mai văzut-o în ultimii ani. 

Horoscop chinezesc marți, 10 mai  2022- Iepure 

Marți vor apărea niște cheltuieli neprevăzute și veți face eforturi mari pentru a le putea achita la timp. Sfatul astrologilor este să renunțați la cheltuielile care nu sunt necesare. Se întrevede o perioadă mai puțin favorabilă din punct de vedere financiar 

Horoscopul chinezesc pentru marți, 10 mai  2022 oferă previziuni astrale pentru toate zodiile

Citeste si: Horoscop bani și carieră iunie 2022. Sfatul lunii: gândește-te de două ori înainte să scoți bani din buzunar. Zodiile cu noroc la bani la început de vară

Horoscop chinezesc marți, 10 mai  2022- Dragon 

Astăzi veți lăsa frica deoparte și veți lua o decizie la care visați demult, dar pe care nu aveați suficient curaj să o puneți în practică. Nu vă veți mai teme să le cereți socoteală celor care v-au rănit și să rupeți relațiile cu ei. 

Horoscop chinezesc marți, 10 mai  2022- Șarpe 

Este posibil ca astăzi să simțiți că eforturile nu vă sunt recunoscute și apreciate de către cei din jur, iar asta vă va aduce o stare de nervozitate. Sfatul astrologilor este să vă păstrați calmul și să nu lăsați stresul sau anxietatea să vă afecteze

Horoscop chinezesc marți, 10 mai  2022- Cal 

O persoană apropiată s-ar putea să aibă mare nevoie de ajutorul dumneavoastră sâmbăta aceasta. Fiți atenți la nevoile celor dragi, ar putea avea nevoie de dvs chiar dacă nu au curajul să o spună. 

Horoscop chinezesc marți, 10 mai  2022- Capră

Horoscop chinezesc marți 10 mai pentru nativii din zodia Capră. Apetitul pentru shopping va fi foarte ridicat în această zi și chiar dacă ați primit recent un bonus, astrologii vă sfătuiesc să fiți cumpătați și să achiziționați doar ceea ce vă trebuie cu adevărat.  

Horoscop marți, 10 mai  2022- Maimuță 

Neînțelegerile cu persoana iubită sau cu un membru al familiei vor atinge cote maxime marți. Sfatul astrologilor este să vă înarmați cu răbdare și să nu puneți totul la suflet. 

Citeste si: Horoscop lunar iunie 2022. Prima lună de vară aduce schimbări mari pentru trei zodii. Nativii care își pot găsi jumătatea

Horoscop chinezesc marți, 10 mai  2022- Cocoș 

E momentul potrivit pentru a renunța la tânjeala și confortul din ultima perioadă și să începeți să lucrați la ambițiile și planurile mărețe la care visați de ceva vreme. Ziua de duminică vă va oferi imboldul necesar pentru a vă apuca de treabă.

Horoscop chinezesc marți, 23 mai 2023: Zodiile care iau cele mai bune decizii. Intuiție extraordinară în ziua Șarpelui de Metal

Horoscop chinezesc marți, 10 mai  2022- Câine 

Bucuria poate veni și din lucruri simple, trebuie doar să apreciați ceea ce aveți vă transmit astrologii. Lăsați grijile și gândurile negative deoparte măcar pentru ziua de marți și bucurați-vă de toată susținerea pe care o primiți din partea celor dragi. 

Horoscop chinezesc marți, 10 mai 2022- Mistreț 

E momentul să încetați să mai încercați să-i mulțumiți pe cei din jur și să vă ascultați sufletul. Ziua de marți este momentul perfect să vă deconectați și să vă gândiți serios la schimbarea care ar readuce echilibrul în viața voastră. 

 

 


Radu, foc și pară după întâlnirea cu Cristina, în camera roșie! „Niciodată nu lasă nimic de la ea!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi foști iubiți și cum s-a încheiat dialogul lor!