Horoscop Camelia Patrascanu saptamana 27 august - 2 septembrie. Taurii si Gemenii au de suferit pe Luna Plina

,

De fiecare dată când avem Lună Plină, şi suntem încă sub efectul ei foarte puternic, ne vin tot felul de inspiraţii, legat de cum să ne organizăm munca, în principal, dar şi sănătatea.

De fiecare dată când avem Lună Plină, şi suntem încă sub efectul ei foarte puternic, ne vin tot felul de inspiraţii, legat de cum să ne organizăm munca, în principal, dar şi sănătatea, la care ne vom gândi în umătoarea săptămână şi chiar o perioadă mai lungă de timp.

BERBEC
O săptămână care promite mult pentru Berbeci, mai ales joi se vorbeşte foarte mult despre bani. Sunt în pragul unei schimbări de muncă, pe profesie, context de muncă, astfel încât să facă mai mulţi bani şi să aibă mai multă libertate.
 
TAUR
Ziua de joi este un pic tensionată pentru ei. La mijlocul săptămânii ating nişte puncte foarte sensibile din viaţa lor. Trebuie să-şi apere un anumit punct de vedere foarte moral pe care ei îl consideră foarte corect, dar s-ar putea să producă neajunsuri celor din jur. Acte, săptămâna aceasta şi telefoane de la persoane sus-puse.Iau nişte decizii surprinzătoare.
Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Citește-ne pe
Citește și:

Oana Hanganu: 11 pasi pentru a atrage o noua iubire! Ritualuri care se fac numai pe Luna Plina!

CIFRE OFICIALE Ludovic Orban a lăsat un deficit bugetar de 9,79% din PIB, adică aproape 102 miliarde de lei

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Horoscop complet Mariana Cojocaru pana in 2025. Soarele aduce noi inceputuri: cum sunt afectate zodiile in urmatorii 7 ani

Horoscop tiganesc septembrie 2018. Zodiile care vor avea parte de un noroc rar

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies