Horoscop 6 ianuarie 2020. Zodia care intampina probleme financiare

,

Horoscop 6 ianuarie 2020. Nativii unei zodii sunt astăzi într-un mare pericol financiar, cauzat chiar de propria naivitate. Care este soluţia prin care se pot salva, precum şi alte sfaturi pentru celelalte zodii, puteţi afla din horoscopul oferit în exclusivitate pentru Capital de către profesorul Radu Ştefănescu.


In articol:

Horoscop 6 ianuarie 2020. Zodia BERBEC

Prima zi de lucru, pentru mulți. Ai o stare de spirit ondulatorie, schimbătoare. Dar, la serviciu, eşti în general optimist şi nici frigul nu mai pare aşa de mare. Atragi norocul prin atitudinea ta pozitivă şi te descurci onorabil! Pentru berbecii tineri, pentru miei, aceasta zi, în special, trebuie să fie un serios examen pentru ceea ce sunt, de fapt şi ceea ce doresc sa facă în viaţa. Timpul nu aşteaptă şi nu iartă, zboară, trece fulgerător, nu pierdeți timpul, pentru că timpul nu ia prizonieri!

Horoscop 6 ianuarie 2020. Zodia TAUR

Astăzi ai o revelaţie. Realizezi că munceşti, te sacrifici pentru alţii, care nici măcar nu-ţi mulţumesc! Eşti taur, nu bou, aşa că nu te mai lăsa folosit, refuză politicos, zâmbind! Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii, sau cu cei care muncești. Schimbările dese – cheia marilor succese! Dacă ai dificultăţi, schimbă stilul, schimă modul, schimbă abordarea – tenacitatea este buna cand eşti în câştig, sau pe o poziţie de care să te agăţi cu ghearele şi dinţii!

Citeste si: Horoscopul Anului 2020. Bani, dragoste si vise implinite. Ce aduce noul an pentru fiecare zodie

Citeste

si: Horoscop dragoste 2020. Zodiile care isi vor gasi sufletul pereche

Horoscop 6 ianuarie 2020. Zodia GEMENI

Nu te lăsa cuprins de furii, invidii, gelozii – sentimente puternice, dar negative! Intensitatea emoţiilor tale de astăzi te împiedică să fii logic. Dar, veştile pe care le primeşti te bucură. Stelele te sfătuiesc să ai răbdare şi chiar să dai dovadă de diplomaţie şi fair-play, la serviciu, unde muncești, pentru că lucrurile se pot lamuri aproape fără intervenţia ta.

Astăzi poţi avea unele succese şi poti reuşi în activităţi legate de tehnologie de vârf, telecomunicaţii, sau informatică.

Horoscop 6 ianuarie 2020. Zodia RAC

Trebuie să reduci ritmul activității! Este prea rapid pentru tine și, mai devreme, sau mai târziu, o să faci greșeli. Astăzi, la locul de muncă, nu trebuie să faci nimic neobişnuit, extravagant, sunt aspectate favorabile numai pentru activitaţile de rutină, ești scos din priză de vacanța prelungită.

Fii la obiect în ceea ce afirmi. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Perioada zilei de astăzi este, în general, benefică şi poate aduce realizări şi noroc. Dar, nu discuta în contradictoriu!

Horoscop 6 ianuarie 2020. Zodia LEU

Trebuie să priveşti realitatea în faţă! Treci printr-un pericol financiar. De fapt toată lumea trece, dar neplăcerea ta este provocată de propria naivitate, sau generozitate.

Te furi singur! Trebuie să te gândeşti foarte bine, acum la început de an, cum o să foloseşti banii albi puşi deoparte pentru zile negre. Pentru că depunerea lor la bancă nu a fost soluţia profitabilă, dobânda este mai mică decât rata reală a inflaţiei, trebuie să recunoşti!

citeste mai mult pe capital.ro

Citeste si: Horoscop Complet 2020 – Incep 12 ani buni pentru cateva zodii

Citeste si: Horoscop NOROC 2020. Trei zodii sunt favorizate de astre si se bucura de noroc cu carul in noul an

 

Citește-ne pe
Citește și:

Iancu și Ella vorbesc despre o posibilă relație a lor, Denisa îi trimite un mesaj în lacrimi iubitului ei! Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" luni, de...

VIDEO Ion Iliescu face analiza celor din AUR: 'Nu seamănă deloc'

Revoltător! Alex Velea, interzis pe radio! Motivul: Antonia! Este fără precedent această decizie

Eliminare șoc în Gala "Puterea dragostei"! Cine a părăsit competiția și cine este favoritul săptămânii!

Bătaie în Gala "Puterea dragostei": Iancu a sărit la Ricardo! Ce a urmat este tulburător

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies