Horoscop 5 iulie. Zodia care repetă o greșeală din trecut

Horoscop 5 iulie. Acești nativi nu au reușit să își învețe lecția, iar acum vor plăti scump pentru faptele lor. Repetă o greșeală gravă astăzi.


In articol:

Horoscop 5 iulie. Începe o zi tensionată pentru nativii unei zodii. Deși știau că nu e înțelept din partea lor să facă un anumit lucru, cei născuți în această zodie iau decizia de a-și duce la capăt planul, însă totul se va întoarce împotriva lor.

Horoscop 5 iulie. Zodia care repetă o greșeală din trecut

Horoscop 5 iulie. Berbec

Dacă vei știi cum să te impui în fața celor din jur, ziua de astăzi îți va aduce foarte multe satisfacții. Asta nu înseamnă că trebuie să intri în conflict cu apropiații, ci doar să îți argumentezi așa cum trebuie punctul de vedere.

Horoscop 5 iulie. Taur

Îți dorești să ieși din zona de confort și să trăiești experiențe noi, astfel că nu vei spune nu provocărilor. Mare atenție la accidentări, asta dacă vrei să încerci sporturi noi.

Citeste si: Horoscop iulie 2020. Se anunta schimbari importante pentru mai multe zodii

Horoscop 5 iulie. Gemeni

Se liniștesc lucrurile în relația de cuplu și în sfârșit nu mai există secrete între tine și persoana iubită. Evită discuțiile în contradictoriu, mai ales atunci când este vorba despre banalități.

Horoscop 5 iulie. Rac

O persoană din anturaj încearcă să îți facă ochi dulci, iar situația te face să te simți foarte bine. Nu ignora aceste semne, mai ales dacă și tu simți că între voi ar putea fi ceva mai mult.

Horoscop 5 iulie. Leu

Cineva din familie vrea să te întoarcă împotriva unei persoane de care te-ai apropiat foarte mult în ultima perioadă. Nu îi lăsa pe cei din jur să te influențeze, mai ales dacă știi că nu ai motive de îngrijorare.

Horoscop 5 iulie. Fecioara

Cineva îți atrage atenția că exagerezi cu gesturile de iubire, așa că ar fi bine să te controlezi atunci când vine vorba despre acest aspect. În caz contrar, riști ca persoana iubită să se plictisească și să își dorească să pună capăt relației.

Citeste si: Horoscop pe doua luni, iulie si august! Vin schimbari mari pentru trei zodii

Horoscop 5 iulie. Balanta

Deși știi că nu e bine ce faci, astăzi repeți o greșeală din trecut. Cei din jur te vor taxa scump și vei avea doar de suferit.

Horoscop 5 iulie. Scorpion

Nu va fi o zi ușoară pentru tine, mai ales din punct de vedere sentimental. Persoana iubită a luat o decizie cu privire la relația voastră, astfel că sunteți în pragul despărțirii. Dacă nu mai poți repara lucrurile, evită să mai continui această relație.

Horoscop 5 iulie. Sagetator

Simți că nu îi poți mulțumi pe cei din jur și că, în ultima perioadă, orice lucru faci stârnește revolta celorlalți. Poate că ar fi bine să îți controlezi ieșirile nervoase, mai ales atunci când ești în public.

Horoscop 5 iulie. Capricorn

Este o zi excelentă pentru a spune tot ce ai pe suflet. Acum este momentul să faci pace cu tine și să te accepți așa cum ești. Va fi destul de greu, având în vedere că ești o persoană orgolioasă, dar nu imposibil.

Horoscop 5 iulie. Varsator

Astăzi ești în centrul atenției, astfel că nu îți permiți nicio mișcare greșită. Dacă participi la un eveniment, nu uita că este foarte important să faci o impresie cât mai bună.

Horoscop 5 iulie. Pesti

Este momentul adevărului. Astăzi va fi nevoie să porți o discuție serioasă cu partenerul de viață. Trebuie să știe totul despre trecutul tău. 

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4 -10 iulie 2020. Cutremure existențiale pentru două zodii, cumpene în carieră și în amor

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies