Horoscop 30 mai! Azi nu le poti avea pe toate. Dragoste sau cariera, fii selectiv

Horoscop 30 mai! Pentru ziua de joi astrele indică noroc, pentru anumite zodii, iar pentru altele o perioadă tumultoasă pe plan sentimental.

Profesor Radu Ștefănescu are câte un sfat pentru fiecare nativ în parte.

BERBEC Încep să se lămureasca unele probleme legate de domeniul sentimental. Reflectezi că ai acelaşi tip de probleme, adică nimic nou sub soarele cel fierbinte, sau totul este nou şi îmbietor! Ai multe de terminat, multe de început, multe de făcut, dar unele inexactităţi din trecut te bântuie şi te întrebi de ce ţi se întâmplă tocmai ţie. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul degeaba – rezolvarea pare că nu mai stă în puterea ta.

zodie

TAUR Anumite acţiuni par să fie perturbate. Evenimentele nu se desfăşoară după cum îţi doreşti, iar pentru un procent din zodie lucrurile chiar stau pe loc. Oricum, pretenţiile celor din familia ta şi din cercul tău de prieteni sunt cam mari. Conjunctura astrologică, foarte complexă, pare că-ţi spune că numai munca permanentă nu prea rezolva lucrurile, mai trebuie şi altceva ca să obţii succesul in viaţă. Acel altceva se numeşte în cazul tău profesionalism şi de ce nu, puţin mai mult noroc, că nimănui nu i-a stricat!

Citeste si: Papa in Romania 2019. Vizita Papei Francisc în România. Suveranul Pontif va merge si la Blaj, în comunitatea romilor. Programul complet

GEMENI Viaţa ta e ca Donul liniştit. Sub o aparenţă pacifică ascunde multe. Azi trebuie să te păzeşti de gelozii şi invidii de birou. Fii discret şi prudent în domeniul sentimental! Zi dedicată în special rezolvarii problemelor personale. Dragostea este mediocru aspectata, nu exgera, dar nici nu minimaliza. Este, de asemenea, ceva legat de cap, poate o durere de cap, la propriu sau la figurat. Prudenţa şi reţinerea trebuie să te caracterizeze astăzi, fie că eşti solo, sau duo.

Citeste si: Mihai Constantinescu nu primeste vizita fostei iubite? De ce nu vine Anastasia Lazariuc la spital

RAC O zi fastă! Aspectele benefice îţi indică o zi în care poți să ai noroc, optimism şi o dinamică pozitivă, deci poţi să îndrăzneşti să-ţi promovezi cu curaj interesele personale! Speculatiile financiare sunt, însă, prost influenţate azi, aşa că nu este o idee prea buna să te duci la şeful tău ca să-i ceri o mărire de salariu! Nu te lua dupa cine stie ce aiureli din presă, sau de aiurea pe net, zodia ta este conservatoare şi respecta întotdeauna tradiţia. Ia lucrurile uşor şi cu mult calm. Analizeaza bine şi vei vedea că este o situaţie obiectivă.

Citeste si: Papa in Romania 2019. Mesajul Papei Francisc, înainte de vizita în România

LEU Mici disensiuni cu anturajul, de fapt, din lucruri de nimic. Lămureşte-le repede şi nu purta ranchiună. „Nu există nicio lege care să interzică prostia!” Lucrurile stau perfect legal! Este în afara regulilor obişnuite soluţia care îţi trebuie. La vremuri de criză, trebuie o soluţie de criză! Astăzi trebuie să eviţi orice promisiune sau orice chestiune legată de bani, de proiecte viitoare sau de relaţii şi grupuri sociale. Nu-ţi asuma, mai ales, obligaţii pe termen lung.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

citeste continuarea pe capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate