Horoscop 3 martie 2020. Zodia care risca sa intre in conflicte aprinse

,

Horoscop 3 martie. Astrologul Radu Ștefănescu recomandă să evitați discuțiile aprinse și în contradictoriu cu ceilalți, mai ales la locul de muncă.


In articol:

Horoscop 3 martie 2020. Zodia BERBEC

Nu te cruţi, faci eforturi ca să-ţi realizezi scopurile. Se pare că, azi, ai o gândire pozitivă, fără încăpăţânări, ceea ce te face mai simpatic celor din jurul tău şi obţii uşor sprijin. Dar, trebuie sa dai curs incapatanarii pozitive care te caracterizeaza. Incapatanare care bine investita se numeste tenacitate si va aduce in viitor dividente foarte frumoase. Spirituale sau materiale, depinde in ce investesti. In nici un caz sa nu fii zgarcit, patima care te apuca cand nu trebuie. In primul rand la sentimente.

Horoscop 3 martie 2020. Zodia TAUR

Eşti finanţistul zodiacului, dar astăzi nu trebuie să fii zgârcit. Nu-ţi face griji, viitorul îţi este favorabil! Pe seară, relaxează-te şi plăteşte preţul distracţiei, fără nicio reţinere! Trebuie, însă, să eviţi discuţiile aprinse cu colegii, asociaţii sau în familie. În relaţiile amoroase nu te lăsa condus numai de pasiunea ta cea mare şi devastatoare, mai foloseşte-ţi şi mintea. Câştig de bani, probabil nu foarte mulţi. Ultima parte a segmentului de timp are o componenta nelinistitoare, din cauza influentei lui Venus, patroana ta celestă.

Citeste si: Horoscop saptamana 2 - 8 martie 2020. Zodia Taur pune relatiile pe primul plan, Racii trebuie sa se trezeasca la realitate

Citeste si: Horoscop chinezesc martie 2020. Urmeaza schimbari majore pentru mai multe zodii

Horoscop 3 martie 2020. Zodia GEMENI

Gândirea pozitivă şi arborarea unui zâmbet permanent te fac să obţii sprijin chiar de la persoanele care nu te plac aşa de mult. Astăzi ai o zi favorabilă, mai ales în domeniul sentimental. Aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor din Zodia Gemenilor de a rezolva problemele legate de relaţiile cu terţi sau cu autorităţile. Este o zi propice pentru implicare profesională. Trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit. Este una din zilele in care ai vrea să stai cu perna pe cap şi să nu te caute nimeni. Nu ai noroc, este o zi densă şi cam obositoare!

Horoscop 3 martie 2020. Zodia RAC

Spiritul tău defensiv şi dorinţa permanentă de armonie găseşte astăzi aprobarea şi susţinerea celor din jurul tău. Stelele te sfătuiesc să nu pierzi un prilej, oferit cu generozitate astăzi. Perioada este de asemenea favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică sau tehnologie. Gândeşte-te să faci lucrurile cum trebuie, cu tragere de inimă, respectând cultul lucrului bine făcut. Ai tendinţa să vezi jumătatea goală a sticlei, ceea ce nu este deloc vesel. Ai răbdare că vine norocul şi pe uliţa ta, este doar anul tău favorabil!

Horoscop 3 martie 2020. Zodia LEU

In lumea personală pe care ţi-ai creat-o, functionează atât destinul, cât şi liberul arbitru, astăzi foloseşte-ţi propria capacitate de decizie. Domeniul sentimental este pozitiv influenţat. Leii şi leoiacele trebuie să-şi îndrepte atenţia către asociaţi, parteneri sau colegii de la serviciu pentru ca să evite să fie păcăliţi cu prea mare uşurinţă. Spun acest lucru pentru că de obicei leii-paraleii sunt foarte naivi şi creduli. Leii se prind şi cu mâncare pentru pisici!

citeste mai mult pe capital.ro

Citeste si: Horoscop luna martie 2020: Ele sunt zodiile care se imbogatesc!

Citeste si: Zodia PESTI. Totul despre cei mai sufletisti nativi ai zodiacului

 

Citește și:

Razboinicii, conflict violent! S-a ajuns la jigniri dure! Urmareste o editie incendiara Survivor Romania ASTAZI, de la ora 20:00 pe Kanal D

Cristian nu se mai ascunde! A recunoscut in fata tuturor ca vrea o relatie cu Asiana: "Iti dau inima mea"

Razboinicii au castigat jocul pentru recompensa cu un scor incredibil! Ce vor primi

Horoscop, luni, 21 septembrie 2020! Zodia care primeste ajutorul ajutor DIVIN la inceput de saptamana

Horoscop, duminica, 20 septembrie 2020. Astrele pun la incercare mai multe zodii


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies