Horoscop 26 martie NETI SANDU. Zodia care primeşte o veste foarte bună legată de bani

O zi frumoasă. Am fi putut îndrepta nişte situaţii şi încă mai avem vreo două zile în care am putea scăpa de surplusul nedorit şi să ne bucurăm de succese.


In articol:

Vibraţia zilei este 8 si o sa facem slalom printre tentaţiile de a ne cheltui toti banii.

Horoscop 26 martie NETI SANDU. Zodia BERBEC

Poate v-aţi găsit ceva de lucru şi sunteţi încântaţi de situaţie, c-aveţi nevoie de o schimbare. O veste pe care-o aşteptaţi de mult, un răspuns favorabil de la o comisie din sfera profesională, sau de la banca - vi se spune dacă veţi primi o suplimentare de credit şi când.

Citeste si: HOROSCOP RUNE 25 - 31 martie cu Mihai Voropchievici. Vărsătorii dau lovitura, Racii au o săptămână grea

Horoscop 26 martie NETI SANDU. Zodia TAUR

E cineva foarte insistent care vrea să fiţi împreună şi o să vă invite în oraş, o să vă facă daruri şi poate o să formaţi un cuplu. Cu partenerul de cuplu o s-aveţi nişte lucruri de pus la punct ca să vă meargă şi mai bine în relaţie, să daţi deoparte conflictele şi seria de reproşuri.

Vezi progrmul kanal d pentru toata saptamana

Horoscop 26 martie NETI SANDU. Zodia GEMENI

Or să vină nişte bani, poate c-aduce partenerul de cuplu un câştig suplimentar şi o să vă descurcaţi din punct de vedere financiar. Vă cheamă la o discuţie, negociere cineva care se bazează pe voi şi o să spuneţi care vă sunt pretenţiile şi în funcţie de ce vi se oferă o să acceptaţi, sau nu.

Urmareste-ne! Aici vezi cele mai tari stiri si cele mai bune momente din emisiunile Kanal d

Horoscop 26 martie NETI SANDU. Zodia RAC

Relaţia de cuplu poate deveni şi mai sudata dacă vă faceţi confesiuni, daţi cărţile pe fatza, să nu mai ţineţi la secret - lucrurile care nu vă convin. Se pare c-o să puneţi nişte bani deoparte ca să aveţi pentru cadourile de Paşte, sau ca să plecaţi pe undeva cu familia la rude, sau într-o zonă turistică.

Citeste si: HOROSCOP INTEGRAL 2019 - Detalii despre ce se întâmplă pe tot parcursul noului an pentru fiecare ZODIE

Horoscop 26 martie NETI SANDU. Zodia LEU

Poate ieşiţi cu fiinţa iubită la un restaurant, o fi şi un motiv special şi o să vă bucuraţi de sentimentele împărtăşite. O să le fiţi de ajutor unor apropiaţi care se simt mai în siguranţă în prezenţa voastră şi o să-i însoţiţi pe undeva, sau le faceţi comisioane, aprovizionarea.

citeste continuarea pe stirileprotv.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies