Horoscop 23 iulie 2019. Veste interesanta pentru o zodie, minciuna gogonata in dragoste

Horoscop 23 iulie 2019. Vei primi o veste interesantă. În dragoste o minciună gogonată este cel mai pur adevăr. Află care este horoscopul zilei de marţi prezentat în exclusivitate pentru capital.ro de profesorul Radu Ştefănescu.


In articol:

 Horoscop 23 iulie 2019. BERBEC

Cu Luna în zodie, trebuie să aştepţi momentul favorabil, problemele delicate cu care te confrunţi azi te împiedică să reacţionezi rapid. Eşti „îngheţat în proiect”, dar încă te încadrezi în termene! În această perioadă trebuie să te bazezi pe trăiri, intuiţii şi sentimente, dar şi pe judecata rece şi logică. Mai ales nu da curs furiilor de moment sau nu exagera importanţa şi repercusiunile unor informaţii din presă. Presa minte din interes sau din prostie, dar nu trebuie să te încurce!

Horoscop 23 iulie 2019. TAUR

Eşti în formă, dar trebuie să eviţi excesele, în special efortul fizic. Intuiţia ta a fost corectă, bănuielile tale se confirmă. E momentul să te hotărăşti şi să pui punct nesiguranţei! Treburile de rutină le faci bine şi temeinic. Nu te avânta pe tărâmuri şi domenii necunoscute. În orice caz tot ceea ce vei începe nou pare lovit de inconsistenţa perioadei, adică nu ai voinţa şi putinţa să le duci la bun sfârşit. Starea aceasta se prelungeşte până la mijlocul săptămânii. Ocupă-te, deci, de cultură şi artă!

Horoscop 23 iulie 2019. GEMENI

Nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile cu orice preţ, chiar dacă ai dreptate. Anumite informaţii te descurajeză, dar, cu puţin bun simţ şi noroc, o s-o scoţi la capat! O zi cam nesuferită. Evită enervarea şi lasă-i pe alţii să se implice. O configuraţie aparte te îmbie în această perioadă şi încă câteva zile după, să te identifici cu propriile proprietăţi şi bunuri şi să cheltuieşti mult. Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi să faci cheltuieli foarte mari, sa investesti utopic in propria imagine.

Horoscop 23 iulie 2019. RAC

Zi de austeritate, încearcă să nu scoaţi niciun ban din buzunar. Nu interveni inutil, lasă-i pe cei din jurul tău să-şi bată capul, să ia atitudine, vei vedea că şi ei au idei bune! În activitatea proprie întâlneşti oarecare opoziţie, ca un arc care se comprimă, se comprimă, care încearcă să-ţi frâneze rapiditatea. Nu te enerva, nu reacţiona disproporţionat ci încearcă să-ţi păstrezi calmul şi să lămureşti pe cei din jur cum stă treaba. Dacă nu te ajută, măcar să nu te impiedice!

Horoscop 23 iulie 2019. LEU

Îţi faci un bilanţ al verii, la o lună de la începrea ei. Nu e rău, dar nici excelent. După reflecție, vezi cum să te pregăteşti mai bine şi mai ieftin pentru celelate două luni de vară. Ca să fiu clar, vara începe la solstițiul de vară, 21 iunie, și ține până la echinocțiul de toamnă, 22 septembrie. Toate aspectele sunt favorabile, mai puţin cele care ţin strict de interesul tău personal, adică de iluziile care ţi le faci. Este bine sa nu te umfle râsul la vederea noii achizitii a prietenului sau prietenei, pentru ca s-ar putea sa dai explicatii penibile. Stăpâneşte-te, abate subiectul discuţiei şi totul se poate termina cu bine, ca în filmele americane alb-negru, cu happy-end!

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Mocanu aruncă BOMBA! Pe cine așteaptă să revină în casă? Vezi MÂINE, la "Puterea dragostei", într-un nou episod incendiar, pe Kanal D

Citeste si: Situație neprevăzută la "Puterea dragostei 2"! Ce s-a întâmplat între Ella și Jador i-a lăsat pe toți mască

Citeste si: Schimbare de look pentru Simina, dupa ce s-a intors in Romania! S-a tuns si s-a VOPSIT! Cum arata acum

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate