Horoscop 22 aprilie 2019. Dragoste trăită pe ascuns

Horoscop 22 aprilie 2019. Dragostea nu merită trăită în propria imaginație, oricât de fascinantă ar fi pentru unele zodii.

Persoana de care te-ai îndrăgostit trebuie să știe adevărul, chiar dacă este sau nu pe aceeași lungime de undă.

Horoscop 22 aprilie 2019 Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să nu intre în panică, indiferent de circumstanțe. E posibil ca o ceartă cu persoana iubită să degenereze rapid, însă nu ar trebui să-ți ceri scuze doar pentru a calma situația, mai ales dacă simți că ai dreptate. Însă nici să escaladezi conflictul nu e o soluție. Discută cu calm și răbdare, chiar dacă durează mult și îți consumă energia. Spre seară atmosfera se schimbă complet, odată cu o veste bună legată de bani și mini-vacanța ce urmează.

Citeste si: Zodiac CHINEZESC săptămânal 22-28 APRILIE 2019. Mesaj NOU din înțelepciunea chinezească!

Horoscop 22 aprilie 2019 Taur

Taurii au tendința de a se izola de familie și prieteni, însă nu e o idee atât de rea precum pare. Câteva clipe de singurătate i-ar ajuta foarte mult pe cei puși în fața unor decizii importante. Inspirația vine exact atunci când zgomotul din jur se stinge. Dacă urmează să faci pași importanți în dragoste sau carieră, ascultă-ți instinctul - vocea ta interioară îți spune mereu ceea ce ar fi bine pentru tine.

Citeste si: Horoscop: Acesti barbati distrug femeile care ii iubesc! Fugi cat poti

Horoscop 22 aprilie 2019 Gemeni

Ocazie unică în dragoste pentru Gemeni. O persoană cunoscută prin intermediul prietenilor se dovedește a fi deopotrivă sinceră și misterioasă, iar chimia dintre voi este electrizantă. Ar fi bine să-ți faci cunoscute intențiile, ochii care nu se văd se uită. Nu are niciun sens să menții o relație de amiciție, dacă inima îți spune altceva. Desigur, există posibilitatea unui refuz, dar mai bine așa decât cu regrete.

horoscop

Horoscop 22 aprilie 2019 Rac

Racii se bucură de micile plăceri ale vieții. O plimbare în aer liber, câteva glume cu prieteni și o masă bună transformă ultima zi a săptămânii într-un mic paradis. Nu au nevoie de prea multe nativii din această zodie pentru a fi bucuroși. Iar cum oamenii fericiți atrag vești bune, spre seară unii nativi din Rac vor pune mâna pe o mică avere, numai bună pentru o sesiune de cumpărături.

Citeste si: 46 de păcate care sunt iertate prin spovedanie, dar ne opresc de la împărtășanie

Horoscop 22 aprilie 2019 Leu

Nu e momentul potrivit să faci experimente în legătură cu aspectul tău personal. Oamenii sunt obişnuiţi cu imaginea ta uzuală şi te respectă pentru modul în care arăţi. Pe de altă parte, în materie de finanţe ar trebui să ai mai multă curaj. Ar fi ideal să cauţi să investeşti timp şi resurse într-un proiect de business mai neobişuit.

Citeste si: Horoscop COMPLET APRILIE 2019. Sănătate, iubire și belșug pentru zodiile care și-au început anul cu dificultăți

citeste continuarea pe observator.tv

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate