HOROSCOP 2019. Previziuni COMPLETE pentru toate zodiile

Mai poate să însemne să te rupi de tradiţii că să îţi creezi obiceiuri noi care să rezoneze mai mult cu inima ta.

Asta poate să însemne să îţi părăseşţi o carieră, o reputaţie, o relaţie sau un mod vechi de a face lucruri pentru ceva ce simţi că îţi aduce mai multă satisfacţie emoţională.

 

Iată ce aduce anul 2019 pentru fiecare zodie în parte. 

 

HOROSCOP 2019. BERBEC

Ai o bucurie enormă să iniţiezi lucruri, iar 2019 îţi oferă din plin oportunitatea de a face exact asta. Anul 2019 va fi despre consolidare. Toate proiectele în care ai fost implicat în ultima vreme au nevoie de atenţia ta.

Ia în serios toate planurile şi ambiţiile pe care le ai. Munceşte din greu la punerea lor în practică, iar rezultatele şi recompensele nu vor întârzia să apare. Dacă nu eşţi sigur ce vrei, atunci ai oportunitatea de a te analiză, de a explora şi de a te (re)găşi.

Luna Martie va fi hotărâtoare în acest sens, când Uranus se va întoarce în sectorul resurselor. Apoi, Jupiter în a 9-a casă solară din zodia ta, în timp ce Nodul lunar Nord este retrograd în Rac tot anul. La acestea se adaugă şi eclipsa de Soare din 2 iulie. Ce înseamnă pentru ţine aceste evenimente astrale? Îmbunătăţirea vieţii pe care o duci, călătorii în interes personal sau de afaceri. Nu uită, însă, să te şi odihneşţi, pentru a te recupera după atâta muncă.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate