Horoscop 16 iulie. Zodia care poate sa sufere enorm astazi din cauza unei decizii gresite

Horoscop 16 iulie. Această zodie este în pericol de a lua o decizie greșită, din cauza datelor false. Profesorul Radu Ștefănescu vă spune principalele recomandări ale astrelor pentru toate zodiile.


In articol:

Horoscop 16 iulie. Zodia BERBEC

Astăzi ai o şansă de a-i arăta partenerului, familiei – buna ta credinţă, că nu renunţi uşor şi ca ai mijloacele de a merge înainte. Efortul îţi va da oarece migrene, dar să ştii că merită! Nu da bani cu împrumut, pentru că dacă îi dai astăzi sau chiar mâine, nu o să-i mai vezi niciodată înapoi. În această perioadă trebuie să te bazezi mai mult pe judecata rece decât pe trăiri, intuiţii şi sentimente. Mai ales nu da curs furiilor de moment sau nu exagera importanţa şi repercusiunile unor informaţii din presă.

Horoscop 16 iulie. Zodia TAUR

Utilizează orele de lumină pentru treburile cotidiene. Ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Pe seară ocupă-te de programul tau obişnuit, poate du-te la un spectacol, sau în parc! O zi profitabilă prin veştile şi informaţiile pe care le primeşti. O veste bună şi una rea. Pe care vrei să o primeşti prima? Stelele îţi sugerează să-ţi faci ordine în suflet şi în sertare. De cand nu ai mai fost la film, sau să te plimbi în oraş? Du-te în seara asta!

Horoscop 16 iulie. Zodia GEMENI

Aparent, pari foarte preocupat de ceva. Nu ştie nimeni la ce te gândeşti, de fapt. Dar secretul tău este benefic şi te va ajuta să rezolvi o mulţime de probleme. Continuă pe drumul tău! Evită să fii prea sensibil cu cine nu merită. Fii precaut, în discurs şi promisiuni. Bioritmul este negativ. Adică, eşti depresiv, obosit şi cu gândul aiurea, fără putere de concentrare. O configuraţie aparte te îmbie în această perioadă şi încă câteva zile după, să te identifici cu propriile proprietăţi şi bunuri şi să cheltuieşti mult.

Horoscop 16 iulie. Zodia RAC

Astăzi te cuprinde o dorinţă de gospodărie! Imaginezi salate de vară delicioase şi o nouă reţetă de mâncare de vinete şi porneşti la fapte, dar nu exagera cu cheltuielile şi căută marfă bună! Afaceri și afaceri. Unele cu bani altele de amor. Alege cu grijă, anul acesta oferta este cam proastă. Si nu uita sfatul meu : carpe diem, trăieşte-ţi viaţa, distrează-te. Aspectele favorabile din propria zodie şi din casa banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să-ţi asumi obligaţii pe termen lung. Mare atenţie la legăturile amoroase – poţi fi tras pe sfoară.

Horoscop 16 iulie. Zodia LEU

O stare de bine te cuprinde. Dorinţă de plimbare, de muzică, de vorbe multe cu prietenii. E greu să renunţi la rutină, dar multe din lucrurile cu care te-ai obişnuit, nu-ţi sunt favorabile! Bineînţeles că eşti frustrat. Frustrarea asta te impiedică să fii fericit şi să te bucuri de micile momente delicioase care formează starea de bine. Şi care momente plăcute se găsesc şi astăzi, numai că trebuie să le vezi. Vrei nu vrei, trebuie sa începi să înţelegi că dragostea, confortul şi fericirea sunt elementele fundamentale ale existenţei tale, doar Soarele este protectorul tău!

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Sar primele scantei in casa baietilor! "Tu ai venit aici pentru reclama! Iata care dintre concurenti se revolta impotriva lui Jador si ce reactii se starnesc, MAINE, intr-o editie incendira "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Fetele au decis! Iata ce concurent a fost desemnat primul lider al casei baietilor din sezonul doi "Puterea dragostei" si cel care va merge la o intalnire romantica, cu fata aleasa!

Citeste si: Bianca le invata pe noile concurente secretele "Puterii dragostei"! Iata ce dezvaluiri i-a facut Ellei despre Jador!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate