Horoscop 15 august 2019. Zodia care va avea probleme cu banii: Ce nu are voie să facă

,

Horoscop 15 august 2019. Aceasta este zodia care va avea probleme cu banii și trebuie să fie foarte atentă și la serviciu. Nu are voie să riște absolut nimic. Profesorul Radu Ștefănescu ne spune ce ne-au prezis stelele astăzi.


In articol:

Horoscop 15 august 2019. Zodia BERBEC

Aspecte favorabile unde îţi desfăşori activitatea. De asemenea o zi plăcută, ba chiar interesantă sub aspectul realizărilor personale. Găseşti nota potrivită chiar şi cu potenţialii ostili! Simţi un oarecare grad de exaltare din cauza căldurii şi a oboselii, trebuie să dai curs impulsului, să te aperi, să iei măsuri. Este normal pentru un semn de foc! Lasă orice decizie privind locul de muncă pentru o zi mai bună. Nu uita de Sf. Maria, de cele și cei care au onomastica astăzi.

Horoscop 15 august 2019. Zodia TAUR

Domeniul emoţional este bine aspectat. Cu mai mult realism şi mai puţine proiecte poţi să te simţi confortabil. O veste din presă te interesează, dar nu exagera impactul asupra vieţii tale. O veste bună va fi urmată de una şi mai buna, fără să fie din acelaşi domeniu. O a treia veste, in a doua parte a intervalului, iţi face mare plăcere.

Este indicat să dai mai multă atenţie problemelor de familie, ale anturajului apropiat. Poate, o mică petrecere de Sf.Maria? Nu discuta în contradictoriu cu cei dragi, vei constata că sunt bine intenţionaţi.

Horoscop 15 august 2019. Zodia GEMENI

Este Sf. Maria, nu uita! Astăzi nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic.

Continuă cu tenacitate şi voinţă pe drumul ales de tine! Nu dispera, nu poți reuşi să le faci pe toate, dar oricum, eşti aproape de o soluţie pentru o problema presanta, în care ai nevoie de ceva bani. Ştiai sau nu, „mâine este o nouă zi” aşa că vezi care probleme sunt urgente, care sunt importante, care pot produce pierderi de bani etc. Şi lasă pe mâine, poate pentru o altă zi, mai favorabilă.
Amânarea este o artă. Trebuie să foloseşti mai eficient timpul şi să termini treburile începute.

Horoscop 15 august 2019. Zodia RAC

Este o perioadă bună pentru mici îmbunătăţiri în casă. Poţi face şi mici schimbări de program, dar fără implicări majore. Ai semne că poţi primi ajutorul solicitat de la rude şi prieteni. Relatiile cu persoanele nascute in semne de aer si foc sunt azi armonioase, dar nu sunt prea grozave cu cei nascuti in semne de apa si pamant.

Cu jumătate din zodiac favorabil te poţi duce la un film bun sau la un spectacol, mai pe seară. Nu fi leneş, timpul trece şi distracţiile sunt din ce în ce mai rare şi obositoare. Du-te în oraş, distrează-te, este Sf. Maria!

Horoscop 15 august 2019. Zodia LEU

La serviciu, dacă lucrezi, ceva se încurcă, aşa că eşti în situaţia de a purta conversaţii interesante cu colegii, cu şeful, ceea ce îţi sporeşte gradul de socializare. Adică, nu prea ştii cum s-o dregi! Este o perioadă de acumulări când îţi poţi pregăti un viitor succes. Este Sf. Maria, reper cosmic în gestiunea destinului. Fă în aşa fel ca să nu rămâi în urmă şi să nu depinzi de alţii, aşa rezultatele muncii tale pot fi evidenţiate şi evaluate corect. Activitatea laborioasă înseamnă un mare consum de energie. Nu te obosi mai mult decât trebuie, nu intra la uzură!

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Vladimir Draghia, anunt despre EXATLON! Ce dezvaluire a facut castigatorul primului sezon

Citeste si: Cristina Mihaela Dorobantu si Victor Slav, pregatiti pentru spctacolul dansului! Iata cum au fost surprinsi cei doi prezentatori ai show-ului "Imi place dansul", la sedinta foto!

Citeste si: Horoscop. Zodiile care se DESPART in toamna 2019. Nimic nu mai functioneaza ca inainte

 

Citește-ne pe
Citește și:

Paula este noua concurenta care a pasit in casa "Puterea dragostei"! Iata cum au reactionat baietii! Cine a fost ales pentru primul dans!

Simona Halep anunță când se retrage pentru a face copii: 'Mai vreau să joc 2-3 ani, îmi doresc să mai ajung în top 10'

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Maia Morgenstern, ipostază incredibilă! Uite cum a fost surprinsă! FOTO

Simia de la Exatlon 2, transformare incredibilă! Cum a arătat fosta ”războinică” la petrecerea dată de Larisa Vasile! N-o recunoşti!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies