Horoscop 12 iulie. Probleme financiare mari pentru o zodie

Horoscop 12 iulie 2019. Radu Ştefănescu vine cu horoscopul zilei de vineri, în exclusivitate pentru capital.ro.

Nativii unei zodii nu pot simţi tristeţea, iar o altă zodie trebuie să ia o decizie grea, care nu mai suportă amânare. Cei născuţi în altă zodie sunt sfătuiţi să-şi păstreze calmul.

Horoscop 12 iulie BERBEC

O zi de vineri mai liniştită. Fără frică şi fără complexe poţi rezolva astăzi unele situaţii considerate delicate. Concentrează-te pe problemele urgente. Domeniul sentimental e bine aspectat. Eşti gata să-ţi respecţi promisiunile făcute şi cauţi serios mijloace şi oameni ca să te poţi ţine de cuvânt. Păstrează prieteniile de afaceri strict convenţionale şi nu exagera cu confesiunile. Fii discret! Am uitat să spun că dimineaţa poate că o să ai nevoie de puţin ajutor ca să găseşti ceva în propria casă!

Horoscop 12 iulie TAUR

Dimineaţa este un timp bun pentru rezolvarea cu succes a problemelor de serviciu şi/sau financiare. O problemă personală, mai veche, îşi poate găsi azi o rezolvare parţială. Nu mai amâna! Eşti pregătit moral şi material pentru schimbările care se profilează şi, în sinea ta, eşti mândru şi mulţumit pentru că vremurile nu te iau pe nepregătite. Modul în care abordezi astăzi relaţiile de serviciu denotă că ai învăţat din greşelile trecutului. Odihneşte-te mai mult şi oferă-ţi mediul şi anturajul care îţi face plăcere.

Horoscop 12 iulie GEMENI

Conjunctura astrală dă semne ca să tragi concluzia că de astăzi lucrurile încep sa meargă spre bine, la serviciu, acasă, în relaţiile sociale. Încearcă să păstrezi direcţia aceasta benefică. În activitate, la munca de zi de zi, eşti creativ şi inspirat în a găsi metode care să-ţi simplifice şi să-ţi uşureze viaţa profesională. Totuşi, trebuie să fii mai calm şi mai destins ca să poţi aborda problemele care îţi frânează activitatea profesională şi îţi influenţează negativ cariera.

horoscop

Horoscop 12 iulie RAC

Nu prea ai bani şi eşti într-o situaţie tragico-comică. Puţin umor nu strică, când singura certitudine este lipsa certitudinii. Nu te poţi baza pe nimeni şi pe nimic, eşti pe cont propriu! În hotărârea ta de astăzi în domeniul financiar se poate vedea experienţă şi maturitate. Ceea ce te bucură şi îţi face cinste! O vorba, un telefon sau o informație îţi aduce o veste buna, ceea ce îţi confirmă intuiţia. A doua parte a zile este revelatoare pentru presupunerile tale. Rămâne doar să spui: am zis eu! Energia suplimentară furnizată de Cosmos te face să te risipeşti mai ales în latura mai frivola a vieţii, sigur, după orele de program. Interesul, aproape o pasiune s-ar putea spune, caracteristic zilei de astăzi, este pentru îmbrăcăminte.

Horoscop 12 iulie LEU

Este momentul să-ţi impui ideile anturajului, încet-încet, aproape insidios şi cu discreţie, pe furiş, cum numai o felină ştie să facă! Poate-i păcăleşti şi înţeleg de vorbă bună… Poţi evita, cu siguranţă, o situaţie neplăcută, prin amânarea unor întâlniri sau prin reprogramarea unor evenimente. În a doua parte a intervalului trebuie să dai dovadă de prudenţă şi chiar suspiciune în analiza unor veşti şi informaţii. Nu uita că ceea ce este important pentru tine este ca cei din jur să te considere generos şi nobil, un leu-rege făcut pentru fericirea lor!

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Video impresionant! Cum au rezolvat politistii romani in 2 minute una din cele mai mari anchete ale politiei britanice. Marturisirea crimei filmata

Citeste si: Foto: Iubita lui Ricardo de la Puterea Dragostei este o BOMBA SEXY. Cum arata Larisa

Citeste si: "Este rusinea natiunii noastre". Ion Tiriac, mesaj dur catre guvernanti

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate