Horoscop 10 iunie 2019: Zodia care are sansa sa isi vada visul implinit

Horoscop 10 iunie 2019. Săptămâna începe cu oportunități multe pentru majoritatea zodiilor, însă sunt și unele amenințări care pot distruge totul dacă nu suntem atenți. Profesorul Radu Ștefănescu oferă sfaturi pentru fiecare zodie în parte.Horoscop 10 iunie 2019 BERBEC Astăzi eşti prea încăpăţânat, după părerea celor din jurul tău.

Dacă întâlneşti o opoziţie organizată, fii calm, nu ai altă soluţie decât să amâni ceea ce vrei să faci pentru o zi mai bună. „Repede şi bine” este crezul tău în această zi şi interesele tale personale, mai ales cele profesionale, avansează în direcţia dorită. Atenţie la „răcelile” de vară şi la durerile de cap altele decât cele provocate de sentimente, de amor.

Citeste si: Horoscop iunie 2019. Schimbări majore în viața acestor zodii

Horoscop 10 iunie 2019 TAUR Conjunctura astrologică te sfătuieşte să foloseşti dimineaţa aceasta

dar şi toată ziua, ca să reiei legăturile pierdute, sau neglijate, cu prieteni, sau cunoştiinţe. Poate îţi sunt necesare! Ziua de azi îţi aduce noi speranţe şi noi oportunităţi în domeniul profesional. Atenţie, însă, aparenţele trebuie intotdeauna salvate, este regula jocului pe care trebuie să o respecţi dacă vrei să fii apreciat de anturajul tău.

Citeste si: Vara 2019 este vara acestor zodii! Primesc totul de la Dumnezeu şi de la viaţă. Veşti excelente!

Horoscop 10 iunie 2019 GEMENI Astăzi ai o atitudine inspirată.

Dar şi anarhică. Complotezi pentru obţinerea de mai multă libertate, să scapi de unele obligaţii profesionale, sau casnice, sau de promisiunile făcute, într-o relaţie. Totuşi, norocul îţi zâmbeşte, cel putin în muncă, activitate. Pentru cei din zodie care fac parte dintr-un cuplu: atentie, eşti avantajat în comunicare şi în imagine. Trebuie, însă, să eviţi, cu diplomaţie, discuţiile în contradictoriu.

horoscop

Horoscop 10 iunie 2019 RAC Conjunctura arată că astăzi poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc

dar mai puţin fericit cu semnele de apă si pământ. Un Leu, sau o Leoaică, te poate ajuta foarte mult. Cu informaţiile pe care le-ai avut ai luat o hotărâre care a părut că este cea mai bună. Doar nu eşti propriul duşman ca să-ţi faci singur rău, nu? Apoi datele s-au schimbat şi hotărârea nu ţi-a mai părut cea mai bună. Totuşi, te simţi din ce in ce mai în formă, cu mai multă energie şi dinamism!

Citeste si: HOROSCOP VARĂ: Zodii care întorc BANII cu lopata în vara lui 2019. Din IUNIE se îmbogățesc

Horoscop 10 iunie 2019 LEU În ceea ce priveşte profesia, dar şi casa, căminul tău, ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate

dar astăzi ai şansa să mai rezolvi câte ceva. Totuşi, nu exagera cu activitatea! Astăzi te afli sub protecţia binevoitoare a stelelor care te favorizeaza cu idei noi și îndrăzneţe, mai ales dacă lucrezi în domeniul creației. Creaţie care poate fi un nou fel de friptură înăbușită, gen Wellington, sau o variantă de tocaniţă „à la jupâneasa”.

citeste continuarea pe capital.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate