Horia Moculescu, OPERAT de urgenta! Vezi cum se simte compozitorul

Compozitorul Horia Moculescu a fost operat, miercuri dimineata, de colecistita acuta litiazica, starea acestuia dupa interventia chirurgicala fiind buna, a declarat profesorul Mircea Beuran, seful Clinicii de Chirurgie II de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala.

Profesorul Mircea Beuran a precizat ca interventia a durat aproximativ 45 de minute, starea postoperatorie a pacientului fiind buna.

Horia Moculescu va mai ramane internat cateva zile, sub supraveghere medicala, a mai spus Beuran. Compozitorul Horia Moculescu a fost internat in 12 ianuarie, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, in urma unor dureri abdominale puternice, declarau apropiati ai familiei.

Horia Moculescu, nascut pe 18 martie 1937, la Ramnicu-Valcea, este pianist, interpret vocal, compozitor, mediator si creator de programe TV. A invatat autodidact acordeonul la varsta de sase ani, apoi a urmat cursurile medii la Turda, la Liceul de Baieti (astazi Colegiul National Mihai Viteazul din Turda), unde s-a remarcat prin virtuozitatea cu care interpreta piese de muzica usoara la pian si la acordeon.

Sursa: Mediafax.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate