Horia Moculescu la TEO SHOW: “Cand iti mor parintii, e firesc. Cand iti moare un copil, nu stii cum sa supravietuiesti!”

Astazi, Teo Trandafir a discutat cu invitatii emisiunii “TEO SHOW” despre lucrurile care nu i-au doborat in viata, dar i-au facut mai puternici. In platou au dezbatut subiectul: Horia Moculesc, Betty (Etnic), Ernest, Veronica A. Cara si Kamara.

Compozitorul Horia Moculescu a vorbit despre drama prin care a trecut acum multi ani, cand fiul lui in varsta de 31 de ani a murit. Acesta a recunoscut ca nesimtirea l-a ajutat sa treaca peste acele momente cumplite din viata.

Cand iti mor parintii, e firesc, dar cand iti moare un copil la 31 de ani, care avea toata viata inainte si era la limita de a deveni cercetator, nu stii cum sa supravietuiesti. Nidia, fiica mea, mi-a zis un lucru si avea dreptate: <>. In viata poti sa traiesti orice nenorocire, dar cred ca exista o doza de nesimtire care ne salveaza. Cea mai mare calitate pe care ne-a dat-o Dumnezeu este nesimtirea. Daca nu esti nesimtit, intr-o situatie ca cea prin care am trecut eu, te sinucizi. Nu as dori nimanui sa traiasca ce am trait eu”, a spus Horia Moculescu.

Nu ratati, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea “TEO SHOW” prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate