HILAL si YILDIZ din "PATRIA MEA ESTI TU", cele mai bune prietene si dincolo de platourile de filmare! Iata ce legatura frumoasa de prietenie s-a realizat intre cele doua tinere pe durata serialul!

Pinar Deniz si Miray Daner s-au cunoscut pe platourile de filmare si au legat cea mai frumoasa relatie de prietenie.

Miray Daner, una dintre cele mai tinere actrite (18 ani) a crescut pe platourile de filmare si face parte din categoria actorilor care si-au construit singuri cariera, prin propriul talent.Viata ei de actrita a inceput la 7 ani cu rolul din "Bez Bebek" ("Papusa din carpa") si la 14 ani a jucat in "Yaman", unul dintre cele mai indragite seriale. Performanta ei a stralucit odata cu rolul Hilal din "Vatanım Sensin" ("Patria mea estu tu") si astfel, la varsta de 18 ani, frumoasa actrita si-a creat propriul miracol prin frumusete, talent, putere si succes.Pinar Deniz s-a nascut in 1994, in Istanbul si a absolvit cu succes Facultatea de Relatii Publice si Publicitate in cadrul Universitatii din Istanbul.
Descoperindu-si inca de mica talentul actoricesc si farmecul deosebit, Pinar a urmat cursuri de specializare in actorie si a inceput sa se dedice trup si suflet profesiei sale.
Talentul si frumusetea ei au fost rapid remarcate de marile case de productie sin Turcia, care fara sa stea pe ganduri i-au oferit deja roluri in serialele turcesti.

Astfel ca prima sa experienta pe platoul de filamre a fost in 2014, cand a primit rolul din serialul "Sil Bastan", in urma caruia a primit multe aprecieri si a castigat notorietate.
In anul 2015, Pinar Deniz a jucat in videoclipul celebrului cantaret Murat Dalkilic si in acelasi an a fost cooptata intr-o noua productie, "Beyaz Yalan".

Insa de departe rolul care i-a adus un succes rasunator si a propulsat-o printre cele mai talentate si apreciate actrite a fost cel jucat in serialul-fenomen "Patria mea esti tu". La doar 24 de ani, frumaosa actrita interpreteaza magistral rolul suavei Yildiz, fiica colonelului Cevdet.

Cele doua tinere s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului " Patria mea esti tu" si au interpretat cu succes rolurile celor doua surori Hilal si Yildiz, ceea ce le-a apropiat foarte mult si le-a determinat sa se imprieteneasca si sa devina adevarate surori si in viata reala. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate