“Hercai” are premiera mâine, 9 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D

,
“Hercai” in Romania la Kanal D
Cand incepe serialul “Hercai” in Romania, pe Kanal D

Mâine, 9 februarie, de la ora 20:00, are loc premiera serialului turcesc de succes ”Hercai” (titlul original: „Hercai”), o nouă producție impresionantă, care spune povestea tulburatoare a unei tinere și frumoase fete, Reyyan, care, deși își dorește o viață liniștită, plină de iubire, ea este nevoită să plătească pentru greșelile din trecut ale familiei sale.


In articol:

Protagoniștii fascinantului serial ” Hercai ” sunt Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri ale căror vieți, pline de traume din copilărie, ajung să se întâlnească, să se îndrăgostească, pentru ca apoi ei să lupte pentru dragostea lor, în ciuda tuturor obstacolelor vieții.

Cand incepe serialul “Hercai” in Romania, pe Kanal D

Reyyan face parte din familia Șadoğlu, una dintre cele mai proeminente din Midyat, un orășel de provincie, din Turcia. Dintotdeauna Reyyan a considerat locul în care trăiește <închisoarea> ei, nicidecum căminul cald ce-l poate oferi o familie iubitoare. Cu toate că tatăl ei vitreg, Hazar (Serhat Tutumluer), și unchiul Cihan (Serdar Özer) sunt figuri importante în marea familie, dar și oameni de temut, adevăratul lider este bunicul tinerei, Nasuh (Macit Sonkan). Nimic nu se întâmplă fără voia acestuia și, cu toate că mama ei, Zehra (Feride Çetin), a protejat-o cât de mult a putut în fața greutăților vieții, și a crescut-o cu multă dragoste, Reyyan a resimțit presiunea uriașă a familiei. Unul dintre cei care și-au pus amprenta într-un mod negativ asupra  destinului fetei este nimeni altul decât bunicul ei, Nasuh.

Citeste si: Premiera serialului turcesc „Hercai”, pe 9 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Reyyan are o singură dorința, să plece din locul care i-a adus atâta suferință și să-și găsească <casa>.

Destinul i-l va scoate în cale, frumoasei Reyyan, pe Miran, un tânăr chipeș si ambițios. Deși face parte dintr-o familie înstărită, Miran are, și el, o poveste de viață tulburătoare. O serie de evenimente dramatice decurg din încercarile celor doi tineri de a fi împreună, în ciuda tuturor greutăților.

Citeste si: “Hercai”, o poveste de dragoste imposibilă, născută din răzbunare! Nu pierdeti premiera serialului “Hercai”, pe 9  februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Nu pierdeți premiera serialului ”Hercai”, mâine, 9 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D, o producție

fascinantă, care va emoționa privitorul atât prin trăirile personajelor, care vor fi de o intensitate copleșitoare, dar și prin lupta continuă pentru dragoste, familie, pentru dreptul la o viață frumoasă.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Zeynep, decizie soc! Aflati ce se va intampla in aceasta seara, in ultimul episod din sezonul 1 al serialul “Prizoniera destinului”, de la ora 20:00, la Kanal D!

VIDEO A murit și ultimul campion mondial în viață de la turneul din 1954

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Mehdi ramane incarcerat! Aflati ce se va intampla in ultimul episod din Sezonul 1 al serialului Prizoniera destinului, luni, 8 februarie, la Kanal D!

Hercai

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies