Hatip din serialul "Ma numesc Zuleyha", roluri negative de mare succes! Iata in ce productii turcesti de exceptie l-ati mai vazut pe celebrul actor Mehmet Polat!

Mehmet Polat este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din generatia de aur a Turciei

Mehmet Polat, nascut in 1970, in Diyarbakir. A absolvit Facultatea de Teatru in cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul, în 1992. Prima sa experiența in actorie a fost in 1997 in serialul "Böyle mi Olacaktı".

Insa de departe, rolul care i-a adus marea ceebritate a fost cel din serialul "Kurtlar Vadisi", din anul 2003.
Au urmat apoi multe alte roluri importante, in seriale de succes, insa unul memorabil, care i-a adus un plus de notorietate lui Mehmet Polat a fost cel din serialul "Dirilis Ertugrul", in 2017, un rol pentru care a fost nevoit sa ia lectii private de echitatie, de aruncare cu arcul, sau de lupta cu sabia.

Mehmet Polat, care ilustrează cu mare pricepere rolurile negative, a reusit sa castige o mare admirație a publicului atat din Turcia, cat si de peste hotare.
Tot un rol negativ de succes a jucat recent si in productia de exceptie, "Ma numesc Zuleyha", in care a interpretat personajul Hatip, un boier cu intentii malefice din localitatea Cucurova, care vrea prin mijloace josnice sa detina controlul suprem asupra localitatii, detronandu-i pe Demir si pe Yilmaz.

In ciuda faptului ca pe platourile de filmare ale serialului "Ma numesc Zuleyha", au fost cei mai aprigi dusmani, in viata reala, Mehmet Polat si colegii sai, Murat Unalmis (Demir), Bulent Polat (Gaffur), Turgay Aydin (Sebahattin), au legat cele mai frumoase prietenii.

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate