Hasan face orice pentru Artemis Gulperi, sub teroarea lui Eyup! Ce se intampla ASTAZI, in ''Gulperi'', de la 20:00, pe Kanal D

Fiind martorul rapirii fiicei avocatului, Hasan incearca disperat sa o salveze pe Artemis din mainile rapitorilor. hasan nu reuseste sa-i dea de urma fetei de care este indragostit nebuneste, Artemis, insa nu renunta si pleaca in cautarea acesteia.

Gulperi face investigatii pentru a dovedi nevinovatia lui Kadir. Spre surprinderea ei, Gulperi afla ca Eyup s-a injunghiat singur, iar Kadir este nevinovat. Filmarea care reprezinta dovada nevinovatiei lui Kadir se pare ca are <legatura> si cu rapirea fiicei avocatului.

In acelasi timp, Hasan, care a aflat de la mama sa despre suferintele indurate in trecut, din cauza lui Eyup, merge sa-si confrunte tatal. Eyup, insa, prinde momentul si nesocoteste avertismentul fiului sau. Gulperi este atacata si amenintata de Eyup. Gulperi se afla din nou sub teroarea lui Eyup.

Cand Kadir afla ca fiica lui a fost rapita, incearca din rasputeri sa o gaseasca. In cele din urma, Hasan da de urma lui Artemis, insa salvarea tinerei se va dovedi mai dificila decat si-a imaginat.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate