Harun este pe cale sa descopere alianta dintre Cihan si Selma! Afla ce masuri va lua barbatul pentru a detine controlul situatiei, in aceasta seara, in "Furtuna pe Bosfor", de la ora 20:00, la Kanal D

Simtindu-se incoltit, Harun intuieste ca prezenta Selmei in compania lui se datoreaza lui Cihan si recurge la o noua strategie pentru a afla daca i se intinde o cursa.

Descoperind cosmarul prin care trecuse Hazal, din cauza santajului lui Maide, Cihan merge sa isi ia fiica de la conac. Acesta se confrunta insa cu refuzul categoric al lui Harun, care incearca sa o convinga pe Hazal sa ramana in casa mamei sale. Schimbul de replici acide dintre Cihan si Harun o determina pe tanara sa accepte propunerea tatalui ei si sa ignore rugamintile Dilarei.

Dornic sa isi ajute fiica sa depaseasca momentele teribile prin care trecuse, Cihan ii cumpara o casa si o convinge sa isi reia activitatea in cadrul companiei sale. De dragul lui Hazal, barbatul decide sa revina la carma holdingului si sa lucreze alaturi de copiii sai.

Pe de alta parte, Selma isi continua jocul pus la cale impreuna cu Cihan. Femeia accepta propunerea lui Harun si incepe sa lucreze in compania acestuia, insa este nevoita sa simuleze faptul ca nu are nicio legatura cu Cihan, pentru a-i demonstra loialitate angajatorului ei. Crezand ca Harun inca are indoieli asupra sa, Selma recurge la un plan secundar pentru a fi convingatoare, insa dusmanul ei actioneaza cu vigilenta si este la un pas sa ii descopere secretul.Intre timp, Asuman trece prin clipe cumplite, in urma incidentului suferit in apartamentul lui Candan. Aceasta o intalneste pe cea pe care o considera cea mai buna prietena si ii reproseaza faptul ca a profitat de amicitia lor si a vandut-o. Surprinsa de acuzatiile prietenei sale, Candan incearca sa ii explice lui Asuman ca nu are nicio legatura cu trauma suferita de aceasta si impreuna ii pregatesc atacatorului cea mai crunta pedeapsa.

Pe de alta parte, Maide se simte distrusa in urma unei scurte vizite pe care i-o face Dilara, care ii reproseaza comportamentul avut fata de Hazal si ii interzice sa il atinga pe fiul ei, Alaz. Profund dezamagita, Maide hotaraste sa se predea pentru a-si ispasi pedeapsa.

Intre timp, Cansu refuza sa mearga la medic pentru a se trata, in ciuda insistentelor parintilor ei. Nici Deniz nu reuseste sa o convinga sa accepte intrevederea cu medicul specialist, deoarece tanara isi doreste sa devina mama cu orice pret...

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate