Harun este nevoit sa ia o decizie dificila! Afla la ce va recurge barbatul pentru a-si proteja familia, in aceasta seara, in "Furtuna pe Bosfor", de la ora 20:00, la Kanal D

Sub impulsul amenintarilor dusmanului sau, Harun se vede nevoit sa cedeze si sa ia cea mai grea hotarare pentru a-si apara familia.

Inspaimantata de aparitia celui mai crunt dusman al lui Harun, Dilara ii cere ajutorul lui Cihan si merge sa locuiasca in casa acestuia pana cand vor depasi pericolul. Simtindu-se neputincioasa fara sprijinul lui Harun, care fusese arestat in Croatia, din ordinul lui Damir, Dilara accepta protectia fostului ei sot si ii cere iertare pentru faptul ca ii ascunsese adevarul despre paternitatea lui Ozan.

In scurt timp, Harun reuseste sa revina in Istanbul si merge disperat acasa, unde este socat sa descopere ca Dilara si fiul lor s-au retras in casa marelui sau rival, sfidand confilctul existent intre cele doua familii.  Infuriat, Harun merge sa ii reproseze sotiei sale gestul facut, trecand peste rivalitatea lor, insa se confrunta cu refuzul acesteia, argumentand ca se teme de posibilele pericole. Disperat, barbatul incearca sa recurga la amenintari, insinuand ca in caz contrar ii va dezvalui lui Ozan adevarul si va declansa o adevarata furtuna in viata tanarului.

Ingrozit de amenintarile rivalului sau, Cihan ii marturiseste ca a stiut dintotdeauna ca Ozan nu este fiul sau biologic, insa la crescut ca si cum ar fi fost sange din sangele sau si nu isi doreste sa il vada suferind din cauza adevarului cumplit care l-ar distruge. Acesta ii sugereaza lui Harun sa isi rezolve problemele cu mafia care ii ameninta familia si sa isi apere sotia si fiul mai presus de orice.

Intre timp, Harun actioneaza sub impulsul furiei si este mai hotarat ca niciodata sa isi recupereze familia si merge sa  ii marturiseasca lui Ozan ca este adevaratul lui tata. Insa repulsia si ura din privirea tanarului il determina sa se razgandeasca. Acesta este oprit la timp de Cihan, care vine in graba sa impiedice un posibil dezastru al familiei sale.

Pe de alta parte, Dilara se teme de reactia lui Harun, si decide sa revina in casa sotului ei, care ii promite ca viata lor nu va mai fi pusa in pericol niciodata si ca va veghea asupra lor.

Discutia purtata cu Cihan, il determina pe Harun sa stabileasca o intalnire cu Damir, dusmanul lui de moarte, pentru a pune capat sirului de amenintari. Insa Harun se loveste de conditia dificila impusa de fostul lui partener de afaceri si se vede nevoit sa ia o decizie radicala, de dragul familiei sale.Nu ratati in aceasta seara un nou episod din "Furtuna pe Bosfor", de la 20.00, la Kanal D

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate