Hande Ercel și Kerem Bürsin și-au reluat povestea de dragoste? Iată ce anume i-a determinat pe jurnaliștii turci să creadă că cei doi actori s-au împăcat! „Să nu intrăm deloc în acest subiect”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2022, 16:34
Foto(5)

Îndrăgiții Hande Ercel și Kerem Bürsin au format până nu demult unul dintre cele mai frumoase cupluri de actori atât pe platourile de filmare cât și în viața reală. 

În urmă cu doar câteva luni, mai exact la începutul anului, Hande Erçel și Kerem Bürsin au anunțat că s-au despărțit definitiv, spre marele regret al fanilor care au refuzat să creadă teribilă veste, deoarece își doreau să îi vadă căsătoriți. La scurt timp după despărțire, presă din Turcia a scris despre faptul că  Hande Ercel ar avea o relație cu renumitul actor Kaan Yildirim, însă frumoasă actrița a negat totul, subliniind că între ei există doar o sinceră prietenie.

De curând, jurnaliștii din Turcia au scris despre o posibilă împăcare între Hande Erçel și Kerem Bürsin. 

Hande Erçel și Kerem Bürsin și-au reluat povestea de dragoste? 

Celebrii actori Hande Erçel (28 de ani) și Kerem Bürsin (34 de ani) s-au văzut pentru prima dată în anul 2020, când au început filmările pentru serialul „Sen Çal Kapimi”, în care au jucat rolurile principale a doi îndrăgostiți.

Iar după doar câteva săptămâni de la începerea filmărilor, între cei doi actori s-a înfiripat o iubire nebună și în afară platourilor, devenind un cuplu reușit și dincolo de scenariul pe care îl jucau.

Însă au recunoscut public abia în anul 2021, când au fost surprinși țînându-se de mâna de către jurnaliștii turci și au fost nevoiți să admită faptul că au o relație de dragoste și în viață reală.

Iar apoi aceștia au plecat împreună într-o vacanță exotică în Maldive, unde au petrecut câteva zile de poveste, iar fanii lor au crezut că cei doi se vor logodi acolo. Însă la începutul acestui an, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată între Hande Erçel și Kerem Bürsin, care au decis să pună capăt relației lor. 

De atunci fanii lor au tot sperat că cei doi actori vor mai da o șansă iubirii lor și se vor împacă, însă aceștia n-au confirmat nimic. Recent,

presa din Turcia a scris despre faptul că actorul Kerem Bursin ar fi contactat-o pe fosta lui iubita, Hande Ercel, după ce a aflat despre boală nepoatei sale, pentru a o întreba care este starea de sănătate a micuței.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Citeste si: Superba Hande Erçel, apariție spectaculoasă la bordul bolidului ei de lux! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță în cel mai îndrăzneț pictorial!

Faimosul Kerem a fost surprins de jurnaliști de curând, la Festivalul de Film Bosfor, unde a fost întrebat dacă el și Hande au făcut pace și chiar se gândesc să își reia povestea de iubire. Însă celebrul actor a subliniat radical faptul că nu dorește să vorbească deloc despre acest subiect și a evitat pe cât posibil în timpul interviului. 

Pınar Deniz și Kaan Yıldırım, primele ipostaze tandre! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți în prima lor vacanță!

„Să nu intrăm deloc în acest subiect chiar acum”, a spus Kerem Bursin, potrivit gecce.com

Citeste si: Hande Ercel, fotografia care a strâns peste un milion de like-uri: „Ești atât de frumoasă”