Haluk se razbuna pe Sevilay! Afla la ce gest va recurge barbatul fata de fosta lui sotie, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Descoperind ca Sevilay a fost cea care a inlesnit revenirea lui Zafer in viata fiicelor sale vitrege, Haluk recurge la o pedeapsda crunta.

Bulversata de dorintele fiicelor sale de a-si cunoaste tatal cu orice pret, Gunes merge sa ii ceara socoteala lui Zafer, sperand ca astfel il va determina sa plece definitiv din viata ei. Insa decizia barbatului de a ramane in Istanbul si de a lupta sa isi recupereze fiicele o ingrozeste pe Gunes si, intr-un acces de furie aceasta il injunghie fara mila.

In ciuda eforturilor depuse de Haluk de a-si salva sotia din arest, Gunes ajunge la inchisoare. Aceasta este blamata de Nazli, care o considera vinovata de suferinta tatalui ei si refuza categoric sa mearga sa o sustina. in vreme ce Selin si Peri sunt daramate de durere sa isi vada mama inchisa.

Intre timp, Haluk incearca sa il convinga pe Zafer sa nu depuna plangere impotriva lui Gunes, in schimbul unei mari sume de bani, insa acesta capata curaj si ii impune o conditie socanta.

Haluk merge sa ii transmita lui Gunes decizia lui Zafer insa se confrunta  cu refuzul categoric  al acesteia. Conditia impusa de Zafer, o determina pe Gunes sa prefere sa ramana in arest, de dragul fiicelor ei.

Pe de alta parte, Haluk descopera cea care l-a ajutat pe Zafer sa patrunda in viata fiicelor lui Gunes, a fost Sevilay. Mai indarjit ca niciodata, Haluk merge sa o puna la punct pe fosta sa sotie, determinand-o sa regrete pentru planul ei diabolic.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate