HALUCINANT: Marcel Toader a vrut sa o treaca in lista de cuceriri si pe Laurette? Vezi MESAJELE NECENZURATE pe care i le-a trimis

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:35

Lovitura de teatru: se pare ca Marcel Toader, sotul Gabrielei Cristea, a vrut sa o treaca in lista lui de cuceriri si pe Laurette.

Prezenta in platoul emisiunii WOWbiz, mulatra a declarat ca a ramas socata cand a vazut ca primeste mesaje de la el pe Facebook, in conditiile in care Gabriela Cristea era cea mai buna prietena a ei. 

 

"Ii port un respect deosebit Gabrielei Cristea pentru ca ea este prietena mea. Eu nu il cunosc pe domnul Marcel personal dar da, am primit 4 mesaje de la el mai demult, pe Facebook, dintre care 2 le-am sters.

Nu ma asteptam sa fiu abordata tocmai de el. I-am aratat si prietenului meu, Mihai, si i-am spus ca nu pot sa cred".

 

Laurette a dezvaluit cand si cum a inceput totul.

 

"Cam cu vreo 3 luni in urma s-a intamplat. Buna, ce faci? Te admir foarte mult, te urmaresc de cand ai aparut, cam asa a sunat primul mesaj.

Ulterior a inceput sa imi spuna ca arat foarte bine, ca ma admira, ma intreba ce dieta am urmat, imi spunea noapte buna sau buna dimineata. Nu puteam sa cred ca Marcel imi trimite mesaje in conditiile in care eu aveam un copil acasa iar sotia lui era o prietena buna de-a mea".

Iata 2 dintre mesajele pe care Marcel Toader i le-a trimis lui Laurette:

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mesaj1-c48e4ca4eaa9787cb6b4428a3762fc1f.jpg

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

"Celalalte doua erau un pic altfel, le-am

sters ca sa nu ma cert cu Mihai. Erau mesaje in care el ma complimenta", a adaugat Laurette.

 

Gabriela Cristea a declarat ca nu stie de aceste mesaje.

 

"Nu ma mai surprinde nimic din toata povestea asta. Eu nu stiu de aceste mesaje. Avea timp sa dea mesaje pentru ca nu facea nimic, deci probabil nu era obosit si putea sa stea noaptea pe internet".