HALUCINANT: Isi mintea parintii si practica MASAJ EROTIC in casa, in lipsa lor

Familia Iacob din Bucuresti a apelat la emisiunea "Pe banii parintilor".

Domnul George are 45 de ani si este mecanic auto. Are 2 joburi si munceste din zori pana in noapte. Este casatorit cu doamna Elena de 22 de ani, de meserie reprezentant vanzari in cadrul unei companii de electrocasnice.

Natura locului de munca o pune pe doamna Iacob mai tot timpul pe drumuri iar din cauza aceasta atat ea, cat si sotul ei, petrec putin timp in compania Andrei, fiica lor. In varsta de 19 ani, tanara este eleva in clasa a 12-a la un liceu din Bucuresti.

Cu toate acestea, insa, fata nu se prea tine de carte. Mare a fost mirarea parintilor cand au aflat ca fiica lor inventeaza barfe despre ei. Sotii Iacob vor sa stie ce se intampla cu ea. Ce au descoperit detectivii este cu adevarat socant.

Andra chiulea de la scoala pentru a face masaj erotic. Mai mult, isi convingea prietenele sa practice si ele aceasta meserie. Ce este si mai grav este ca totul se petrecea in apartamentul parintilor ei, in lipsa acestora, si chiar in apartamentul bunicii ei, pe care fata o adormea punandu-i somnifere in ceai.

Cum au reactionat sotii Iacob si cum a decurs confruntarea vedeti in materialul de mai jos:
##VIDEO105919##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate