Halit și-a recăpătat averea, iar odată cu ea și-a achiziționat și o nouă casă. Vezi online live noi episoade din serialul “Prețul Fericirii”, începând din această seară de la ora 20:00

Author: Cristina Mocanu

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Prețul Fericirii” va fi difuzat miercuri, 29 martie 2023, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat în fiecare zi, de miercuri până sâmbătă, de la ora 20:00. Halit și-a recăpătat averea, iar scopul său este să o cucerească pe Yildiz.

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Serialul “Prețul Fericirii” (Yasak Elma) revine în casele milioanelor de telespectatori cu noi episoade din fascinanta poveste a familiei Argun.

În noul episod difuzat pe Kanal D, Halit și-a recuperat averea și a achiziționat o nouă locuință. Acesta îi transmite lui Yildiz că vrea să lase trecutul în urmă și să înceapă o nouă viață împreună. Își dorește să se căsătorească cu ea, dar Yildiz îl refuză de teamă că el nu s-a schimbat. De asemenea, aceasta își dă seama că are sentimente puternice pentru Kerim. Asuman insistă, la rândul său, ca ea să accepte să se împace cu Halit, mai ales că este foarte bogat.

Citește și: “Prețul fericirii”, îndrăgitul serial revine cu episoade noi, ASTĂZI, la Kanal D

Întoarcerea lui Halit în companie o îngrijorează pe Şahika. Fiind acționar majoritar, Halit îl poate concedia pe Kerim, dar nu o face fiindcă este sigur că nu are nici o legătură cu Şahika și știe că l-a respectat chiar și atunci când era un simplu asistent.

Yigit se simte rău după ce face toxiinfecție alimentară, iar Ender o acuză pe Şahika că l-a otrăvit.

Atunci când Yildiz îl roagă pe Halit să-i trimită pe cineva de la firmă ca să o ajute la o prezentare, Halit îi cere lui Kerim să-l trimită pe asistentul său Mert, însă Kerim se oferă să se ducă el acasă la Yildiz pentru a o ajuta. Caner și Emir, care și ei sunt acolo, își dau seama că cei doi se plac. 

În ziua următoare, Kerim o vizitează pe Yıldız și îi spune că dacă există vreo șansă ca ea să se împace cu fostul ei soț, ar fi mai bine să nu se mai vadă, nici măcar ca prieteni.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

După aceea, Yildiz merge la firmă să vorbească cu Ender fiindcă e foarte neliniștită și nu știe ce are.

Îi spune că e entuziasmată și fericită și se întreabă dacă a căzut cumva în depresie.

Ender, care îi știe diagnosticul de ceva vreme, îi zice că s-a îndrăgostit. Chiar atunci apar Halit și Kerim. Kerim știe că este vorba de el, dar în același timp și Halit este sigur că este vorba despre el.

Pentru a afla ce se va întâmpla cu îndrăgitele personaje poți urmări serialul “Prețul Fericirii”, doar pe Kanal D, începând cu ora 20:00.

Citește și: Când va reveni îndrăgitul serial Prețul fericirii la Kanal D? Iată când vor fi difuzate noi episoade captivante, care vor aduce în atenția publicului continuarea poveștii tulburătoare de viață a buclucașei Yildiz!

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, dar și alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, amestecate cu poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgitul serial turcesc.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla începând de miercuri, 29 martie, cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe din partea fostului soț Halit (Talat Bulut) iar reacția frumoasei femei va fi pe măsură.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .