Halit Ergenc: “Vorbele pe care le spune Suleyman in ultimul episod mi-au rasunat mult timp in minte, dupa filmari…”

,

In aceasta seara, de la ora 20.00, Kanal D va difuza ultimul episod din serialul fenomen “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”.

De maine, 12 decembrie, in fiecare joi si vineri, de la ora 20.00, in locul serialului “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, Kanal D va difuza un alt serial de succes: “YAMAN”

In ultimul episod din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” il regasim pe sultan pregatindu-se de o ultima expeditie militara. Intreaga Europa este uimita ca batranul sultan, despre care se auzise ca se afla pe moarte, pleaca la lupta sa cucereasca Belgradul.

“Filmarea ultimul episod a fost ca o despartire dureroasa si pentru mine, pentru ca am inteles zbuciumul sufletesc al personajului meu, i-am inteles tacerile, rabufnirile, asteptarile, angoasele. Imaginile din ultimul episod sunt coplesitoare. Sultanul in mantia lui alba, cu acel coif inalt  si stralucitor pe cap - simbol al puterii dar, si  al poverii Imperiului- , pregatindu-se de un drum care pare fara intoarcere. E o metafora pe care telespectatorii o vor intelege si, cu siguranta, aprecia”, a declarat Halit Ergenc.

“Vorbele pe care le spune Suleyman in ultimul episod mi-au rasunat mult timp in minte, dupa filmari: "Nu iau cu mine nici tronul, nici coroana, ci dragostea si prietenia. Plec cu mainile goale din lumea asta in care am venit cu mainile goale. Toti sa stie ca prin aceasta lume a trecut Suleyman…”

Nu ratati astazi, 11 decembrie, ultimul episod al serialului “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania

FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei" - "Sa stea linsitite cobrele astea"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies