Halit Ergenc (Cevdet din "Patria mea esti tu"), surprins de paparazzi, in toiul pregatirilor pentru un mare concert! Iata ce reactie a avut celebrul actor si ce mesaj a transmis!

Halit Ergenc este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori si cantareti din Turcia.

Sarmantul Halit Ergenc nu a renuntat la actorie si doar a luat o pauza de pe platourile de filmare, pentru a se dedica si primei sale mari pasiuni, muzica si pentru a veni in sprijinul tinerilor muzicieni din Istanbul.
Halit Ergenc va sustine un concert, sub egida Fundatiei pentru Educatie Contemporana ("Cagdas Egitim Vakfi"), avand ca scop sprijinirea tinerilor muzicieni pentru ca acestia sa beneficieze de burse de studiu in strainatate. Concertul va avea loc in seara de 15 ianuarie, la Istanbul. Celebrul actor va performa pe aceeasi scena cu tineri care studiaza deja in afara Turciei precum: Yigit Karakaş, Bade Destan si Beste Gurkay.
Halit Ergenc nu se afla la primul concert de o asemenea anvergura ci a mai performat atat in tara cat si in strainatate. (sursa: hurriyet.com.tr, viata cu aroma de cafea)

Zilele trecute, actorul a fost surprins de paparazzi, intr-un centru comercial, unde proba cateva costume, in vederea pregatirii pentru marele concert.

Desi initial s-a aratat deranjat de aparitia inopinata a jurnalistilor, la iesire, Halit Ergenc a raspuns intrebarilor.
"Imi place foarte mult sa cant, dar a fi cantaret e cu totul altceva, necesita munca serioasa! Nu se poate fara munca si spunand doar <<hai sa cantam!>>", a spus Halit Ergenc.


(sursa: hurriyet.com.tr, viata cu aroma de cafea)

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate