Halit, dubla lovitura din partea fiicei sale! Afla la gest va recurge Zehra, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 mai 2019, 10:33

Ghidata de propriile sale sentimente, Zehra isi continua relatia cu medicul Sinan.

Yildiz este foarte stresata de faptul ca Ender s-a intors la conac. tinerei ii este teama ca nu cumva Halit si Ender sa se impace insa barbatul o asigura ca nu are motive de ingrijorare.

Medicul Sinan, fostul iubit al lui Ender, nu a uitat umilinta prin care a trecut din cauza lui Halit, atunci cand acesta l-a “scos” din afaceri. Chipesul medic, care planuieste sa se razbune pe afacerist, i-a intrat in gratii fiicei omului de afaceri, Zehra, astfel incat aceasta nici nu banuieste adevaratele intentii ale barbatului.

Halit primeste o dubla lovitura din partea Zehrei.

Citeste si: Ender din serialul "Pretul fericirii", pe scena alaturi de mama sa, celebra cantareata Leman Sam! Iata cum arata femeia care i-a dat viata frumoasei actrite si de la care a mostenit talentul muzical!

Citeste si: Carismaticul Alihan din serialul "Pretul fericirii", unul dintre cei mai bogati actori din Turcia! Iata ce colectie impresionanta de masini de lux si ce casa superba detine celebrul actor Onur Tuna!

Cine este noua iubita a celebrului Onur Tuna, actorul care va da viata personajului Ferman din serialul

Alihan o pierde pe Zeynep in favoarea lui Cem, un tanar afacerist sosit, de curand, in oras. Zeynep, care inca sufera in urma despartirii de Alihan, gaseste momentul oportun sa-l “pedepseasca” pe acesta. 

 


Cookies