"Haideți să vedem extratereștri". 1 milion de americani vor să ia cu asalt Zona 51. Cum a reacționat armata

Forțele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii i-au avertizat pe cetățenii americani să renunțe la planul de a ”lua cu asalt” celebra Zona 51 - așa cum anunță un eveniment creat pe Facebook la care și-a anunțat implicarea 1 milion de oameni.


In articol:

Zona 51 este una dintre cele mai secrete baze ale Armatei Americane situată lângă lacul Groom Lake, din comitatul Nye, statul Nevada și de-a lungul timpului a devenit o sursă inepuizabilă de teorii ale conspirației, mulți americani fiind convinși că aici se află ascunși extratereștri.

Totul a început ca o glumă, notează BBC. Peste un milion de americani au răspuns că participă la un eveniment creat pe Facebook prin care se îndemna la luarea cu asalt a bazei secrete din Nevada, care ”ar adăposti extratereștri”. Evenimentul va avea loc pe 20 septembrie, potrivit stirileprotv.ro

Postarea are mii de comentarii, fiind greu de anticipat câte sunt glume și câte sunt serioase: ”Putem să ne mișcăm mai repede decât gloanțele lor” sau ”Haideți să vedem extratereștri” sunt doar două exemple.

Un purtător de cuvânt al Forțelor Aeriene ale SUA a declarat pentru Washington Post că Forțele Aeriene sunt gata să protejeze America și bazele ei și că îi avertizează pe cetățeni să nu mearga la baza militară.

Zona 51 este o bază activă de pregătire pentru US Air Force și îi descurajăm pe cei care vor să intre în baza unde pregătim forțe armate americane”, a precizat purtătorul de cuvânt, potrivit aceleiasi surse.

Misterele în jurul bazei militare a plecat de la o serie de legende și mituri urbane, alimentate și de industria cinematografică, potrivit cărora guvernul american a capturat și studiat extratereștri și ascunde populației aceste lucruri. Este comparat cu un alt loc devenit important pentru amatorii de conspirații - Roswell, relateaza BBC, potrivit stirileprotv.ro.

Teorii ale conspirației despre bază au luat naștere în 1989 când un bărbat pe nume Bob Lazar a spus, fără vreo dovadă, la o televiziune americană că este un om de știință care a lucrat în Zona 51. Zona 51 a fost exploatată de filme ca Ziua Independenței sau Dosarele X.

Citeste si: Soc! Printesa Diana traieste. Baietelul unui celebru prezentator tv spune detalii cutremuratoare despre "cand eram printesa"

Citeste si: Cornelia Catanga, prima declaratie de pe patul de spital. In ce stare se afla artista dupa ce a suferit un infarct

Citeste si: Puterea Dragostei 2 - Mariana, bruneta si fara sutien. Uite de la cine mosteneste moldoveanca frumusetea

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate