Guvernul pregateste un nou ajutor social: se dau lunar tichete de masa in valoare de 500 de lei! Ce trebuie sa faci ca sa le primesti

,

Guvernul pregateste un nou ajutor social pentru persoanele defavorizate.

Mai multi politicieni au depus un act normativ care prevede ca pensionarii si famiile cu copii ce au un venit net mai mic de 1.200 lei sa primeasca lunar bonuri pentru alimente in valoare de 500 lei.

Legea mai prevede ca acest ajutor sa poata fi acordat si celor care nu au venituri, cu conditia ca acestia sa efectueze cateva zile de munca in folosul comunitatii.

„Statul este obligat prin Constitutie sa asigure traiul zilnic al cetatenilor sai, dar din pacate la noi nu se prea intampla acest lucru.

Multi romani nu au ce sa manance, intrucat veniturile lor sunt extrem de mici.

"Trebuie sa intervenim cumva pentru ca toti oamenii sa poata manca cat de cat bine in tara asta. Daca legea la care lucram va fi votata, atunci, fiecare roman va putea sa se hraneasca, nu la standarde inalte, dar macar normal dar va trebui sa faca si ceva pentru acei bani tot pentru comunitatea care ii ajuta si ii sustine.

Un voucher de 500 de lei lunar pentru alimente acelor romani care nu işi permit nu este un efort bugetar pentru Romania”, a declarat pentru libertatea.ro unul dintre politicienii care a initiat acest act normativ.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Nou ajutor social de la stat: uite cum poti sa lucrezi doar 4 ore pe zi si sa primesti salariul intreg, pentru norma intreaga

Helmut Duckadam, 'declaraţie de dragoste' faţă de Putin: 'Tu eşti singura mea speranţă să mă vaccinez'

Cutremur în media! S-a aflat cine a fost iubita secretă a lui Mircea Badea. Este celebră și au fost împreună 7 ani

Ajutor pentru tinerii care vor o locuinta: se dau terenuri gratis de la primarie! Uite ce trebuie sa faci

Faimosii au nominalizat! Pe CINE vor sa trimita acasa? Ea este a doua concurenta aleasa spre eliminare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies