Gunes se afla in pericol de moarte! Afla prin ce momente cumplite trece protagonista serialului, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Sevilay afla din spusele Ranei ca Haluk a iubit-o intotdeauna pe Gunes, chiar si in timpul casniciei lor. Aceasta constata cu durere ca mariajul ei a fost o minciuna si, orbita de furie, isi doreste sa se razbune pe Gunes.

Descoperind crudul adevar despre Haluk, Gunes traieste clipe de groaza. In mintea ei se deruleaza momentele in care barbatul a incercat sa ii marturiseasca fapta sa josnica, insa niciodata nu avusese destul curaj sa isi infrunte trecutul. Dezamagita de tot ceea ce traise alaturi de Haluk, pe care il considerase barbatul vietii sale, Gunes ia o decizie radicala pentru viitorul ei si al fiicelor sale.

Pe de alta parte, Haluk realizeaza ca sotia sa a aflat totul si incearca sa o impiedice sa plece, pentru a reusi sa ii expuna pledoaria sa, sperand ca aceasta il va ierta. Barbatul o duce intr-o casa izolata, unde ii istoriseste totul despre fatidica zi in care a pus la cale violul. Dezgustata de comportamentul lui Haluk, Gunes il ameninta cu o arma, incercand sa fuga din locul in care o sechestrase.In tot acest timp, Selin si Nazli ajutate de Savas si Ali, pleaca in cautarea lui Gunes, intuind locul in care fusese inchisa de Haluk. Insa tinerii sunt impiedicati de un trimis al lui Haluk sa ajunga la destinatie si sufera un accident, in urma caruia Selin este ranita grav si rezista cu greu durerilor puternice, spre disperarea lui Ali.Sevilay merge sa ii ceara Ranei sa ii marturiseasca adevarul despre Haluk si descopera ca tot ceea ce a trait cu Haluk a fost o minciuna, deoarece acesta a iubit-o intotdeauna pe Gunes. Daramata de cele aflate, Sevilay isi doreste mai mult ca oricand sa se razbune pe Gunes, considerand-o vinovata de dezastrul casniciei sale.

Nu ratati un nou episod din "Gunes", in aceasta seara, de la 20.00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate