Gunes recurge la un gest extrem! Afla ce va face aceasta pentru a-si proteja fiicele, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Ingrozita de gandul ca fostul ei sot ii va lua fiicele, Gunes incearca din rasputeri sa le apare de intentiile tatalui lor si recurge la un gest necugetat

Iesirea la vanatoare a celor doi frati se sfarseste tragic, deoarece Haluk il impusca pe Ahmet intr-un exces de furie.

Pe urmele acestora se afla Gunes si Rana, care se mobilizeaza in incercarea de a-l impiedica pe Haluk sa atenteze la viata fratelui sau. Cele doua ajung in urma incidentului si sunt socate sa il vada pe Ahmet zacand la pamant.
In acest timp, Ali o consoleaza pe Selin, care sufera in urma revederii tatalui ei si constata ca suferinta suportata in copilarie ii uneste.

Pe de alta parte, Nazli isi canalizeaza intreaga atentie pe problema tatalui ei si se indeparteaza tot mai mult de Savas, care ii cere iertare constant pentru suferinta pricinuita. La sugestia lui Savas, tanara accepta sa se apropie de tatal ei si sa ii intinda o cursa lui Haluk pentru a-l pedepsi dupa tot raul provocat lui Zafer.

Intre timp, Gunes afla ca Nazli insista sa isi vada tatal si sa ii castige dragostea paterna, de care nu avusese parte in copilarie. Gestul tinerei o infurie peste masura si o determina pe Gunes sa actioneze din nou impotriva lui Zafer, recurgand la un gest extrem pentru a-si apara fiicele...
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate