GREUTATEA LE JOACA FESTE. Vedete care se lupta cu kilogramele in plus VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:31

Celebritatea nu vine la pachet cu o silueta supla.

Jessica Simpson a avut mari problem cu greutatea dup ace a nascut primul ei copil. Imediat dupa nastere, Jessica a inceput un riguros program de dieta si de sala, care a dat rezultate incredibile. In doar sase luni, vedeta a slabit 30 de kilograme si pana in februarie intentioneaza sa mai scape de inca 10 kilograme.

Dintr-un barbat chipes, a devenit cu adevarat respingator! Gabriel Aubry, fostul iubit al lui Halle Berry, a fost desfigurat
de catre actualul amorez al actritei, Oliver Martinez. Pentru ca a pierdut un proces ce l-a costat 3 milioane de dolari, Oliver i-a tras o mama de bataie si l-a amenintat cu moartea pe fostul lui Halle Berry! Gabriel Aubry a obtinut, in schimb, in instanta, dreptul ca fiica lui sa nu plece cu Halle Berry si actualui ei iubit Oliver Martinez in Franta. Scandalul inca continua in salile de judecata!

Rihanna l-a iertat
pe Chris Brown cu care s-a si impacat. Cei doi au petrecut impreuna de Ziua recunostintei, la Berlin. Jennifer Lopez a imbracat o rochie super sexy care a captat toate privirile la un eveniment, iar Coco, sotia rapperului Ice T, le-a pus buldogilor ei bilute de silicon dupa ce patrupedele au fost castrate.